ktos duzy musialby sie zainteresowac spolka zeby przetrzepac bobra chlopakom ...bo inaczej skubancy beda trzymac i pakowac do wora przez wieki a tak jak ktos wmieszalby sie w to byloby ciekawiej... jak patrze na pronoxa i polresta to jestem zalamany i zazdroszcze ze niemam tak mocnych nerwow bo tez bym to moze kupil...
pocieszaa sie tylko tym ze skoro wszystko rosnie to dojdzie do momentu ze inwestorzy beda szukac w koncu czegos z ciekawym c/wk i wtedy natkna sie na te biedna zagubiona owieczke.... tak kiedys inwestowal RK na poczatku swojej kariery w jednym z wywiadow mowil wiec skoro jemu sie udalo i skutki widzimy to nam tez kiedys sie uda...
od dłuższego czasu mamy podbicia przy volumenie około 200tys szt wiec akumulacja akcji jest pewna - to tak jak z szmpanem - troche wstrząsów i potem ...........................wystrzał -
wygląda na to ze my sami we dwóch nie damy rady otworzyć szampana - ale ktoś to zrobi i trzeba mieć nadzieje , że on też jest spragniony a najlepiej jakby był na ostrym kacu to wtedy wychyli wszystko do dna
2 wtedy c/ek byloby ok 1 tylko ze niektorzy dopiero dowiaduja sie po 3 latach ze ta spolka jes na gieldzie:) gdyby sie porzadnie przemielilo to wtedy powoli mogloby rosnac... bo na razie ktos pilnuje
ja tez mam czas ale z natury jestem niecierpliwy tylko ze wiem ze z grubasem nie wygram ... jestem leszcz i musze czekac az napakuje sobie do worow i tyle... tylko ze jakby ktos wlaczyl sie do gry byloby ciekawiej troche namieszalby ... bo maja za latwo na razie:)
Przy najbliższej okazji jak coś skoczy chociaż 4 grosze na plus to sprzedaje bo obecnie moja gotówka jest zamrożona i nie różni się niczym od tego jak bym miał ją trzymać w łóżku czy pod podszką. A w giełdzie nie o to chodzi. Musi być jakiś przepływ hajsu. A od roku stoje dokupuje dokupuje i jeszcze raz stoje. Tu musiałoby coś się wydarzyć podobnego do Karen, CIA jakiś impuls ze strony władz spółki. Bo sama spółka zainteresowania nie zyska tym że "jest" na giełdzie.
ninja no kazdy robi jak uwaza ale przynajmniej nie tracimy:) a to tez jakis plus. Ja ponizej 2zl nie oddam bo to grzech chocbym mial tu 5 lat siedziec ... ponizej 2 to grzech i aniol by mnie kiedys w niebie skrzydlem pierdoln.... za to ...:) skoro pronox rosnie i polrest to to tez kiedys uurosnie tylko nie wiadomo kiedy...
w koncu jak juz wycenia wszystko to beda szukac czegos ciekawego na gieldzie i moze natkna sie na NTT a my tu juz bedziemy :D mnie tez wkur... ze polrest,monari,pronox... idzie a tu stoi jak wryte ale bede czekal ...