Papier jest zsunięty na bezcen, 'spółka zarobiła w 1 półroczu 2,5 mln zysku.warta na giełdzie zaledwie 2,8 mln,resztę możecie sobie dopowiedzieć sami.dla mnie to budzący sie do życia wulkan spekulacyjny.domknięcie luki na 1 zł w najbliższych dniach możliwe
no i mamy bankiera.
ale jak jest to jest na tej spólce , bankier zobacz z jakiego poziomu ona zeszła. bankier zrób jej analize i pozperaj w komunikatach i zobaczysz co na niej jest i co bedzie, w najblizszej przyszlosci.
kupiłem po 46, w tym czasie wam również przy tej cenie zaleciłem.jedziemy na 1 zł, ystarczy trochę analizy, prezes was rozdziewiczył przy 1 pln dając wniosek, wystraszył wierzycieli, z boczniakó zapewne nakarmił się po 40 groni, pokazal zyski i jedzie na 1 pln, albo 2 , jeżeli wycofa wniosek.będzie ciekawie tu działo się:)
do przedmowcy: masz nowy watek na Calatrawie.special for You.a co do braku wpisów.wpisę sporo, traktuję totroche hobbystycznie, więc pisze kiedy mi się chce, albo mam czas, co nieznaczy , ze chowam głowę w piasek:)
tak, tak, na poziomach powyżej 40 gr. naganiałeś chłopie na 1,15
czy ten poziom osiągnięto? odp. tu:
https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=CERABUD&format=chart&period=1Y&size=B
po kolejnej wtopie bankier zniknął z forum cerabudu by bredzić gdzie indziej...
Dnia 2010-09-06 o godz. 16:37 ~Jan napisał(a):
> Spółka zarobiła 2,5mln? A na czym skoro lokale pozamykane?
No właśnie na tych pozamykanych lokalach zarobiła. Sprzedają majątek żeby zaspokoić wierzycieli i stąd te nadzwyczajne zyski, hehe. Z działalności podstawowej gigantyczny minus, ale tego już leszcze nie widzą :)
te bankier, a gdzie te 2,22 zł co rekomendowałeś na IGR??? po twojej 'trafionej' rekomendacji cena sukcesywnie spadała i aktualnie wynosi 0,68. Co ty na to?
szkoda ze to forum tak sie zasmieciło. bo nie ma z kim powaznie porozmawiac, a bankier ma racje bo ta spolka cos kombinuje i naprawde beda tutaj duze zyski. ale co sie swieci to niewiadomo i na ile sie kurs zatrzyma moze byc 10 gr. a moze byc i 30 zł,
mieliście gratisa na 2 dni 30%.analizując fundamenty, mamy małe aktywa: 2 mln? zobowiązań2x milionów.kwestia co z tym stanie się.zyski 2,5 mln wynikały z odsprzedaży aktywów i dodatnich różnic bilansowych.spekulacyjnie osobiscie nie czekam do 1 pln, zamknąłem dziś na widłach
na krośnie tez mu nie poszl.no ale nikt niejest idealnym perfekcyjnie prorokiem.a drugie że uwazam iż zdarza mu sie wykorzystywac swoją wydawaloby sie opinię kumatego w papierach i ich wyszukiwaniu takowych do;naganiania spekulacyjnie i dymania leszczyny przekonanej że spotkała na swojej drodzę dobrą duszę świętego mikołaja.to coś na zasadzie szczurołapa.najpierw karmi-a potem wyprowadza na .....