mógłbym pisać wiele argumentów ale napiszę jeden przekonywujący na 100% w piątek ktoś łykał pakiety po 30 ,40 tyś największy ok 120 tyś! po 2.02(SPRAWDZCIE W TRANSAKCJACH) przeciętny skup tego dnia wyszedł po ok 1,98 Ponad1,2 mln akcjizasada jest taka ze kurs trzeba wyciągnąć min 30 %CZYLI NA 2,60 MIN wyżej by można było potem to przeciętnie komuś wsadzić po ok 2.30 wtedy zarobiliby na tym ok 15 %myślę ze tu będzie grubo więcej patrząc iż dziś caly czas dalej skupują
przypomnijcie sobie okres prawie równo 1 rok temu od 8 pażdziernika 2009wzrost w parę dni 200 % to są faktyz 1 zł do 3złteraz będzie to samo chociażby że od roku nic się na tej spółce nie działo no i patrowicz
Ale czy wyskok300% roktemu niebył spowodowany zjazdem z 38 zeta na 1 zeta i odreagowaniem czyli wzrstm na 3 złote. A potem to juz tylkoo w dół z małymi jedno dwu dniowymi odbiciami?
Piatek wystawione na kupnie ok 100 tys po 1,73 i nikt nie wepchnal wiec widac ze nikt juz nie chce wywalac tak jak przez ostatni rok lada moment bedzie Mocne wybicie jak zwykle do min 2,20 bardzo przejrzyscie to robia od roku skup od 1,70 do 2,20 spadmek do 1,70 i znow wzrost zobaczcie wykresu historii i wyciagnijcie wniski moim zdaniem na dniach 2,20 min .chyba ze zebrali juz mocno wtedy 4 zl gdyz przecietna skupu maja po ok 2zl zaczna wywalac od 4 do 2 czyli przecietna ok 3 zl i 50 pr w kieszeni. Tak czy inaczej do 2zldebil by nie bral
Siedze na izie już dość długo moze wstyt sie przyznać ale pierwszy pakiet kupiłem rok temu na górce po 2,4.Przez ten czas skupiłem się na obserwacji i analizie.
Cały czas w dogodnym moim zdaniem momencie uśreedniałem.Średnia ,moja na dzis to poniżej 2 a iza w moim portwelu to 60%.
Tez jak moi poprzednicy uważam że na 3 zł udeży.
Ale tak się zastanawiam gdzie napotka teraz pierwszy opór czy ostatnie maksimóm? czy dopiero 2,4? jak sądzicie?
No tez obserwuje juz "Ize" od dłuzszego czasu łyknął bym jakis pakiecik 10 tys.sztuk tylko ryzyko spore,, albo zanurkuje w dół albo wejdzie spółdzielnia i bedzie odpał:)