No faktycznie, w jednym są bezkonkurencyjni- wynagrodzenia menedżerów w bepehu są najwyższe wśród wszystkich polskich banków- opublikował Parkiet. Widocznie dostali sowite premie za świetne wyniki:) Ale zaraz, czy to nie przypadkiem bph jako jedyny z banków ma strate za 1H i to potężną?
Hello, czy ktoś wie co sie tam dzieje na górze? Przecież to jakaś kpina, także z akcjonariuszy
Hę, też o tym czytałem. Zapewne jest bo banda kretynów, jak w wielu przypadkach, którzy w gruncie rzeczy nie potrafią dodawać i mnożyć w pamięci. Chodzą tylko na spotkania i podpisują różne papierki, których nie rozumieją.
hmmm dobrze ze pisałem chyba nie będąc do końca przekonany, ale mimo tych wzrostów myślę ze należy się papierowi trochę więcej biorąc pod uwagę ze wszystkie banki drożeją a tu dopiero ma miejsce odrabianie przeceny
100 to chyba w przyszłym roku po co najmniej 2 dobrych kw. Póki co czeka nas publikacja wyników za III kw. Mam tylko nadzieją że nie bedzie znów kilkumiesięcznej kiszonki poniędzy 65 a 70.
ps. Choć 100 za akcję pięknie mi brzmi i tego wszystkim cierpliwym życzę