• MODERATOR Autor: ~shp [83.238.100.*]
    Bardzo proszę moderatora o zlitowanie się i zbanowanie osobę o nicku: 'kk'/'orka ugoru' z 193.107.196.xx za rozpowszechnianie świadomie nieprawdziwych informacji!!
    zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi

pzdr
    shp
  • Re: MODERATOR Autor: ~max [89.228.108.*]
    Brawo !!!! popieram , męczący gość . No ale taki odleszczacz też się przydaje ;))
  • Re: MODERATOR Autor: ~ORKA UGORU [193.107.196.*]
    SHP NIE BĄDŻ ŚMIESZNY PODAŁEM TO INFO ZA TOBĄ
  • Re: MODERATOR Autor: ~shp [83.243.109.*]
    ORKA.... no nie mów!!!, gdzie ja coś takiego napisałęm, że jest odmowna decyzja!!

ja od dawna pisze, o dacie 23 września.!! jako o terminie decyzji (nie wiem jakiej)

Info jakie podałem z Radio ZET, jest ironiczne, tzn. nawet radio zet gra na spadki na ORKO!, bowiem podali info nieprawdziwe! (nieprawdziwe było to, że info miało być dziś!).
    A twierdzenie, że decyzja może się przeciągnąć jest nieprawdziwe!!, nie może sie przeciągnąć, ma 30 dni od dostatnia kompletnych papierów i już!

Chyba, że faktycznie, ORCO dostarczało jeszcze jakieś dokumenty, ale o tym oficialnie nikt nic nie mówi.

pzdr
    shp
  • Re: MODERATOR Autor: ~ORKA UGORU [193.107.196.*]
    CHO TWOJE ROZCZAROWANIE NAWETROZUMIEM NO BO ROSŁOA SIĘ OKAZUJE ŻE BEZPODSTAWNIE I CO TERAZ BĘDZIE? NO CÓŻ............
  • Re: MODERATOR Autor: ~Rentier [78.8.77.*]
    Spokojnie. Nie mamy tu nic do gadania. Kurs rozgrywa się we Francji, a tam jest dziś 7 euro.Bez nerwó. Dajcie spokój Wojewodzie w podjęciu jedynie słusznej decyzji.
  • Re: MODERATOR Autor: ~Petrolek [82.177.81.*]
    Słusznej, tzn. jakiej?
    Albo w administracji m. Warszawa pracują niekompetentni ludzie albo ktoś nimi manipuluje. Nie do pojęcia jest to aby ktoś wydając pozwolenie na tak dużą inwestycję nie sprawdził wszystkich dokumentów. Jeżeli sprawdził i wszystko było w porządku - na tej podstawie wydał pozwolenie - to czego teraz szukają. Hańba i pośmiewisko dla tych biurowych partaczy. Kto teraz odpowie za straty inwestora spowodowane wstrzymaniem dalszej budowy?
  • Re: MODERATOR Autor: ~Rentier [87.105.239.*]
    Budowa musi ruszyć. Nawet jeżeli urzędnicy popełnili błąd jest już za późno.Pośmiewisko Polski oraz odszkodowanie dla Orco może być zniwelowane tylko zgodą na kontynuowanie prac budowlanych. Jak nie to kurs się utrzyma a Wawa straci prawie 1 mld zł.
[x]
ORCOGROUP 0,00% 4,14 2025-09-25 13:49:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.