• jeszcze raz ja Autor: ~pav [83.9.177.*]
    https://www.bankier.pl/static/att/79000/2203030_BDL20100825.pdfdla przypomnienia i dla tych co jeszcze nie widzie!!!
  • Re: jeszcze raz ja Autor: ~robaczek [89.76.126.*]
    tylko zapomniales dodac ze od wczoraj pkp bp wlasnie pozbywa sie juz akcji wiec wzrostow tu juz przez jakis czas nie bedzie.zauwaz ze kadego dna zaczynamy podbitkom w gore a pozniej ktos sprzedaje i zaniza kurs.pko bp swoje zarobilo wiec sie pozbywa.spojrz lepiej w arkusz jak budopol ruszyl z jakiego poziomu to zobaczysz ile zarobili.gdyby mialy byc te 2 zl to juz bysmy je osiagneli.wiec wyraznie widac ze pko bp podnioslo cene by zrobic dystrybucje na tych poziomach.Teraz musieli zangazowac sie w postaci podciagniecia kursu pod rekomendacje bo jak by tego nie zrobili to by byla podobna sytuacja z wczesniejsza rekomendacja z cena 1,90.
    wiec podsumuwujac radze sie pozbyc akcji i nie dajcie sie ubrac pozbywajacemu sie
  • Re: jeszcze raz ja Autor: ~pko [94.254.245.*]
    wszystko co można było na tą chwile osiągnąć to 1,8 i tam należało sprzedać, do końca roku powrót w okolice 1,34 a później jak wyniki pozwolą to być może ponowny atak na ostatnie szczyty - kto został z budopolem ten gapa
  • Re: jeszcze raz ja Autor: ~dupy bolą [62.233.229.*]
    no jak tam labik, logic i inni frajerzy
  • Re: jeszcze raz ja Autor: ~as [86.45.59.*]
    tak latwo dobrej dziwkisie nie oddaje,zaraz przejmujeje ja kto inny
[x]
BUDOPOL 0,00% 0,06 2017-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.