• A co tak ucichli, aa? :-) Autor: ivangogh [80.54.94.*]
    Przecież jeszcze jest czas na wzrosty... Myśleliście, że dziś miękkim wacławem sprzedacie powyżej 5zł... jeszcze trochę niewiernych musi oddać papier, a tym co zależy zrobią wszystko by tak było :-)
  • Re: A co tak ucichli, aa? :-) Autor: ~don Pedro [77.236.0.*]
    Jestem chrześcijaninem, ale jeśli chodzi o niewiernych, to moję poglądy są bliższe muzułmanom...
    Należy ich wycinać w pień. :)
  • Witaj stary Wiarusie :-) Autor: ~ivangogh [212.160.215.*]
    Wiedziałem, że tylko na Ciebie moge liczyć, reszta to pieje jak kurs skacze UP :-)Sprawa w sądzie jeszcze trochę potrwa, mam nadzieję że do końca roku się wyjaśni,zresztą mamy trend wzrostowy i DUUUŻO dobrych informacji przed nami...:-)Jak komuś się nie spieszy to radze potrzymać papier do "double digit" ;-)Może to potrwać rok, dwa, ale się wszyscy doczekamy...Pozdrawiam Cie serdecznie,starszy posterunkowyivan
  • Re: Witaj stary Wiarusie :-) Autor: ~don Pedro [77.236.0.*]
    Już chyba jestem związany z tą spółką prawie jak z rodziną. To jest taka moja bombka na choince, delikatna i krucha, ale jesli zabłyśnie to każdy ją będzie chcial mieć. Właśnie sprawdzilem, że pierwsze akcje nabyłem 01-10-2008. Od tamtej pory nie oddałem ani jednej. Z każdej zarobionej transakcji na GPW wrzucałem tu drobniaki :-)
  • Re: Witaj stary Wiarusie :-) Autor: ivangogh [212.160.215.*]
    To jesteś starszy stopniem :-) ale mam nadzieje, że nie musze Ci salutować...Dzisiaj Goadvisers i Twój ESSystem dobrze sobie poradziły, ciekawe kto więcej wyciśnie :-)U Ciebie ewidentnie jest sygnał kupna, na Go trzeba poczekać, ale jeśli się udało złapać dołek to powinienem być zadowolony wkrótce....Have a nice weekend,ivan
    Jedni czekaja na sygnał kupna, a inni go dla nich tworzą.
  • Re: Witaj stary Wiarusie :-) Autor: ivangogh [212.160.69.*]
    czas już spróbować 5 z przodu, prawda don Pedro? ;-)
    "BUHAHAHA" - zaśmiał się na to Smok Wawelski
  • Re: Witaj stary Wiarusie :-) Autor: ivangogh [212.160.69.*]
    jak się sprawdzi o czym ćwierkają wróble to będzie git :) a jak nie to shit :-)ważne, aby mieć swoje źródła... hehe
  • Re: Witaj stary Wiarusie :-) Autor: ~head [87.239.216.*]
    szykuje sie jakas "wieksza wspolpraca" z Hefalem?
    Za dwa dni rozstrzygnięcie. Ukryta sprzedaz na 4.30. Trzymanie kursu ?
    Nie doczekałem dywidend, skasowałem zysk z Viaguary i dziś dokupiłem 10%. Wóz albo przewóz.
  • Re: Witaj stary Wiarusie :-) Autor: ~ivan [212.160.213.*]
    Ta ukryta sprzedaż, zawsze się pojawia od kilkunastu miesięcy, gdy nie chcą by ktoś " z ulicy" wywindował kurs :-) bez urazy oczywiście, ja też się do takich osób zaliczam. Kiedyś była przy 2.30 i 2.70 (stało po 5-7 tysia ukrytego)
    Ostatnio nie wiem czy ktoś sobie samemu przelewał z konta na konto, ale na 4.30 to już kilkanaście tysięcy przeszło.
    Na razie ode mnie tyle. Swoich akcji się nie pozbywam i nie mam zamiaru jeszcze długo.
    Nie pisze nic więcej, by mieć czyste sumienie. Gwarancji wzrostów jednak nie daje
    choć bardzo na nie licze, tyle...:-)
  • don Pedro... Autor: ~ivan [212.160.213.*]
    ES vs. GoAdvisors - obserwuje ten pojedynek... i ciekaw jestem kto na tym lepiej wyjdzie :-) oby było no contest i każdy był zarobiony ;-)
  • ESS vs. GOA Autor: ~don Pedro [77.236.0.*]
    Na ESS dzisiaj czyszczenie stopów, na GOA jutro lub w przyszłym tygodniu wybicie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.28.161.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • do don Pedro Autor: ~ivan [212.160.71.*]
    Do ilu trzymasz GOA? Planuje niedługo zrealizować zyski i przerzucić większość na ES... Tam na dniach zapowiada się solidniejsze 20-30% wybicie.
  • Cisza Autor: ~don Pedro [77.236.26.*]
    Ciiii, pieniądz lubi ciszę. Mam wszystkiego więcej.
[x]
ALUMAST 0,00% 1,67 2022-04-11 14:23:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.