Przecież jeszcze jest czas na wzrosty... Myśleliście, że dziś miękkim wacławem sprzedacie powyżej 5zł... jeszcze trochę niewiernych musi oddać papier, a tym co zależy zrobią wszystko by tak było :-)
Wiedziałem, że tylko na Ciebie moge liczyć, reszta to pieje jak kurs skacze UP :-)Sprawa w sądzie jeszcze trochę potrwa, mam nadzieję że do końca roku się wyjaśni,zresztą mamy trend wzrostowy i DUUUŻO dobrych informacji przed nami...:-)Jak komuś się nie spieszy to radze potrzymać papier do "double digit" ;-)Może to potrwać rok, dwa, ale się wszyscy doczekamy...Pozdrawiam Cie serdecznie,starszy posterunkowyivan
Już chyba jestem związany z tą spółką prawie jak z rodziną. To jest taka moja bombka na choince, delikatna i krucha, ale jesli zabłyśnie to każdy ją będzie chcial mieć. Właśnie sprawdzilem, że pierwsze akcje nabyłem 01-10-2008. Od tamtej pory nie oddałem ani jednej. Z każdej zarobionej transakcji na GPW wrzucałem tu drobniaki :-)
To jesteś starszy stopniem :-) ale mam nadzieje, że nie musze Ci salutować...Dzisiaj Goadvisers i Twój ESSystem dobrze sobie poradziły, ciekawe kto więcej wyciśnie :-)U Ciebie ewidentnie jest sygnał kupna, na Go trzeba poczekać, ale jeśli się udało złapać dołek to powinienem być zadowolony wkrótce....Have a nice weekend,ivan
Za dwa dni rozstrzygnięcie. Ukryta sprzedaz na 4.30. Trzymanie kursu ?
Nie doczekałem dywidend, skasowałem zysk z Viaguary i dziś dokupiłem 10%. Wóz albo przewóz.
Ta ukryta sprzedaż, zawsze się pojawia od kilkunastu miesięcy, gdy nie chcą by ktoś " z ulicy" wywindował kurs :-) bez urazy oczywiście, ja też się do takich osób zaliczam. Kiedyś była przy 2.30 i 2.70 (stało po 5-7 tysia ukrytego)
Ostatnio nie wiem czy ktoś sobie samemu przelewał z konta na konto, ale na 4.30 to już kilkanaście tysięcy przeszło.
Na razie ode mnie tyle. Swoich akcji się nie pozbywam i nie mam zamiaru jeszcze długo.
Nie pisze nic więcej, by mieć czyste sumienie. Gwarancji wzrostów jednak nie daje
choć bardzo na nie licze, tyle...:-)