Nie ma lepszej? Pod jakim wzgledem?
Jezeli pod wzgledem wskaznikow, portfela zamowien, obecnosci funduszy w akcjonariacie, czy rzetelnosci w raportowaniu - to w kazdej ww. kategori moglbym wymienic ci po 3 lepsze.
Chyba, ze chodzi o cos innego?
Jest najlepsza pod takim wzgledem, ze owszem, mozesz mi wymienic lepsze spolki w kazdej kategorii, ale ta jest dobra we wszystkich, a takiej chyba nie ma.
Nie wiem kiedy dokladnie, ale jestem pewny, ze w ciagu kilku miesiecy sprzedam duzo wyzej, w granicach 23 na pewno.
Pozdrawiam
Zobaczysz. Wczesniej wk na 22 zl i byly jakies zyski. To mozna nylo dyskuowc o jakies wycenie na tamtych poziomach. Teraz jest 13 zl i ogromne straty. To nawet nie jest warte tych 13 zl.
to jest sztuczny odpis-na typowe zanizenie aktywow-od razu kolego ustaw sie po 10 lub 5 zl.ja mam po 18.6-i nic nie robie.wiem co mam.hiszpanie zaplacili gotowka po 27zl za sztuke i robia wszystko aby reszte odebrac od drobnych za bezcen.moich nie dostana.polski nadzor finansowy po czyms takim na pewno nie odpusci
po takim raporcie powinno byc minus 20 lub 30.a tak rano mala panika i odbieraja akcje od tumanow-zakonczy pewnie po17.a ty moj przedmowco kupuj za wlasna kase co chcesz i po ile chcesz.ja na kupno poli nie naganiam bo ja mam.a kreatywna ksiegowoszc mnie nie zwiedzie i rynek tez to wyczuwa to oszustwo.dla bojazliwych-ustawcie sie na kupno po 5-1o zl i czekajcie-do zasranej smierci
chwila - uściślijmy,duże (papierowe) straty WiĘC c/wk spadło, jest to zrozumiałe. wczytywałeś się w genezę tych strat? 107,5 mln PLN puszczone jako przeszacowanie aktywów. lepiej skoncentrować się na działalności operacyjnej oraz na sytuacji finansowej. a tu nie jest wcale tak źle. poczekałbym lepiej na raport Q3 a przede wszystkim na FY2010.
a ha wlasnie jakis leszcz wziol 21tys.poli po 16.4-nie czeka na 10zl.150 mln wirtualnej straty-juz nic gorszego poli nie moze spotkac-i handluja papierem na minus 7.odbieraja od spanikowanych.ostatni moment na tani zakup-myslalem ze bedzie duzo gorzej a technicznie dno pieknie trzyma.pozdro
powiem tak-dzisijsza ''mila niespodzianke'' po rozpakowaniu bombonierki z madrytu ''pola''przetrzymala prawie nie tknieta.po takim raprcie powinna byc masakra na -25.co bylo kazdy widzial..''pole''moze teraz zalatwic tylko wybuch wojny atomowej.pozostale ciosy ponizej pasa pieknie znosi.juz teraz wiem ze bedzie dobrze.szkoda tylko oszukanych ludzi co oddali akcje tym bandytom-licze jednak na polski knf-bo to ''gruba''sprawa-takiego walka dawno nie bylo/pozdro