Pojechałem wczoraj do 3 składów budowlanych po cegłę pełną i licową, troszkę klinkierowej i co????
Wyroby tej spółi sa dośc tanie schodzą jak ciepła bułeczki i trzeba czekać na niektóry towar jednak ta budowlanka coś robi asortyment firmy doś poważny, opinie budowlanców bdb. czekajcie na swoją kolejkę ludzie na tej giełdzie i nie słuchajcie naganiaczy na spadki .... Pofatygowałem się aby w rzeczywistości sprawdzić co, jak i dlaczego i w moim przekonaniu założenia spłóki ok powiększyli asortyment, sprzedają dobry towar po umiarkowanych cenach i chwalony przez murarzy, spokojnie na wszystko przyjdzie czas i ten walor nabierze wigoru, szkoda że poleciał zimą tak spekulacyjnie ale teraz są do wzrostów powody i fundamenty szkoda sparzonych ludzi, ale.............. firma działa , sprzedaje i to jak zauwazyłem bardzo dużo spkojnie ja się przekonałem że warto zastanawiam się tylko czy akcje czy PDA , może jakieś opinie????
pozdr.......................
Aleś dał czadu cyt ,,chwalony przez murarzy,, uśmiałem się zdrowo a i na cały dzień wystarczy , dzięki , bo kiepski ten okres ( pogoda ) . Jak żeś to sprawdził ?
A poważnie napisz gdzie te składy to będzie bardziej wiarygodne inaczej to wygląda jakbyś napisał na zlecenie cerabudu.
Co do akcji to powoli spokojnie brać z prawej , równocześnie dając zlecenia na kupnie i nie ma znaczenia czy akcje czy pda . To tyle podpowiedzi , spotkamy się za kilka tygodni-miesięcy . Pewne spółki warto trzymać długo , cerabud do nich należy a kupując po 16-18 gr z pewnością zarobek będzie a ja mogę czekać i kilka sezonów na olbrzymi i z pewnością nie sprzedam przy pierwszej zwyżce .
To się jeszcze pośmiej chwalony...... cyt. cegła dobrze dzwoni jest równa a i tak zaparawa wszystko wyrówna panie dobry wyrób pyłu nie ma.............
Tak dla ścisłości porównałem cegiełkę z tą z Robena droższą o 25% bez różnicy prócz ceny pozdrawiam i ja juz wiem że w perspektywie da zarobić troszkę dokupiłem akcji i PDA
pozdr......................
Ale ktoś się naprodukował , jaki cel , pewnie dowiemy się - na darmo nie robi się tak dużych obrotów . Akcji w wolnym obrocie coraz mniiej . Może na Pda takich kombinacji nie ma sensu bo tam jest jeszcze mniej akcji do odebrania ?
Animatorem jest BDM a jak Oni coś robią to robią to dobrze i z zyskiem . Może tak jak na Ekoex wprowadzą na główny . 09.09 raport !!!!