Lepiej szmelc-akcjami pohandlować niż nad filmem popracować. Leszcza z Polski zapakować. Leszcze, jak długo jeszcze będziecie wychodzić na podwórkowych głupków??? to pytam ja 444.Do myślących: Nie podstawiajcie kasy na kupno, a tym bardziej nie bierzcie z prawej, bo tam czai się handlarz maria z NRD. Ma na sobie uszyty piękny płaszczyk z niby"biznesplanu" - jak ten płaszcz na Krzyżaku, a faktycznie upłynnia raz poraz papiery.
maria liczy dudki i pokazuje polskiemu leszczowi pełne uzębienie - a wszystko to na bazie magii 3D, którą łyknęli tacy pacjenci jak kris, hanys, zyga i dalsza ferajna bezmuzgiego leszcza.
T O PO CO TU ZAGLADZSZ kibolu jeden i pozostali dresiarze typu 444 mechapierdola odpierdolcie sie od nie waszej forsy to jest gielda a nie zlobek i kazdy decyzje podejmuje sam DOTARLO DO TYCH PUSTYCH LBOW
Zaglądam to po to, aby na przykładzie jednego bezczynnego Visiona wykazać, ile bezmuzgiego leszcza żyje w społeczeństwie - nie tylko na GPW. Skoro leszcz bagienny lubi pływać w butelce - będąc nabitym - to ja mam z tego ubawę. Kunik może mieć lekką kasę, to dlaczego ja nie mogę mieć lekkiej zabawy.maria z NRD nadal błyszczy pełnym uśmiechem i patrzy w kalendarz, kiedy zrobi następną podbitkę, aby wykiprować kolejne miliony akcji na polskiego leszcza bagiennego. Bu ha ha. Brane po 0,06 - sprzedane po 0,08 to jest 33 %. Żaden bank niemiecki tego nie da :)))) - mówi sobie marysia .
Dnia 2010-08-21 o godz. 12:01 hanys705 napisał(a):
> Jedyne co Wy umiecie łykać i oddawać to sperma na
> dworcu,podciepy pieruńskie.
Hanys rada dla ciebie .. Ze względu na higienę mózgu wystrzegaj się kontaktu z idiotami ..
Daj sobie spokój z tymi pajacami jest weekend wypoczywaj , a poniedziałek pokaże kto miał rację...
" lepiej szmelc - papierem " pohandlować, niż nad filmem popracować powtarza marysia patrząc na rachunek maklerski. Na polskim forum powstają bajeczki pisane przez hanysa, po co zatem robić bajeczkę 3D w wersji kinowej - myśli sobie marysia i liczy dudki z których został ogolony polski leszcz. A gdy w roku 2011 nie urośnie - bo nie może - to hanysek ułoży nową bajeczkę, że to wzrosty będą w czasie Euro 2012.
Opowiadajcie leszcze bagienne w rodzaju zyga51, kris – ewerest, hanys, jak to jest wyjść na czubka będąc wystawionym do wiatru przez guru spółki vision ? Zaufaliście zbutwiałym dechom wchodząc na pomost i szukacie durni , którzy do was dołączą ??? HA HA HA !!„Po co filmy, po co oskary – polski leszcz sypnie do mej kieszeni ofiary” - powtarza sobie maria i patrzy w kalendarz, kiedy następne kiprowanie szmelcu w rynek.
drukarnie zawsze miały powodzenie u leszcza bagiennego :)) - to tyle w temacie "udanej" emisji ( która miała stanowić kapitał na......... objęcie udziałów w Magma Films )
Ps.
A mam ci przypomnieć co oznaczał w 2010 roku mój nick 444 i co odpisywałeś razem z endriu prawdziwym ????
bua ha ha ha ha !!!!!!
Po ostatnim komunikacie ( jednym z czterech ) na temat przerzutki akcji do Nikozji czy inny Cypr, przewiduję że następne bombardowanie leszcza bagiennego pójdzie z dwóch frontów :))
Przypominam, zdejmijcie kupno z 0,02 i 0,01 - dobrze radzę, bo czeka was marny los.
Chcecie odrobić straty? to zerknijcie w wolnej chwili na viaguarę. Nowi ludzie w spółce, po dłuższym czasie pierwszy kwartał na plusie. I rzadkość na nc - niewirtualne aktywa (jakie - sprawdźcie :-) A kurs nadal stoi na śmiesznym poziomie. Kupić, nie kupić, obejrzeć warto.
Dlaczego na tym wątku piszesz "odrobić straty", jakie straty ?
Na visionie każdy jest na zysku, nie wiesz?, najbardziej zarobił hanys705- ściąga papier od 20 groli wespół ze skompromitowanym everestem, na przykład.
hanys705 jest dumny, bo zawsze bierze od samego!!! prezesa, chociaż ten nigdy nie informuje hanysa wcześniej, kiedy go zapakuje :)