• Co mówi Maria z NRD ? Autor: ~444 [82.139.166.*]
    Lepiej szmelc-akcjami pohandlować niż nad filmem popracować. Leszcza z Polski zapakować. Leszcze, jak długo jeszcze będziecie wychodzić na podwórkowych głupków??? to pytam ja 444.Do myślących: Nie podstawiajcie kasy na kupno, a tym bardziej nie bierzcie z prawej, bo tam czai się handlarz maria z NRD. Ma na sobie uszyty piękny płaszczyk z niby"biznesplanu" - jak ten płaszcz na Krzyżaku, a faktycznie upłynnia raz poraz papiery.
  • Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: ~444 [82.139.166.*]
    maria liczy dudki i pokazuje polskiemu leszczowi pełne uzębienie - a wszystko to na bazie magii 3D, którą łyknęli tacy pacjenci jak kris, hanys, zyga i dalsza ferajna bezmuzgiego leszcza.
  • Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: ~cichy wielbiciel [188.47.83.*]
    smutne twe życie
  • Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: ~zyga51 [89.73.194.*]
    T O PO CO TU ZAGLADZSZ kibolu jeden i pozostali dresiarze typu 444 mechapierdola odpierdolcie sie od nie waszej forsy to jest gielda a nie zlobek i kazdy decyzje podejmuje sam DOTARLO DO TYCH PUSTYCH LBOW
  • Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: ~444 [82.139.166.*]
    Zaglądam to po to, aby na przykładzie jednego bezczynnego Visiona wykazać, ile bezmuzgiego leszcza żyje w społeczeństwie - nie tylko na GPW. Skoro leszcz bagienny lubi pływać w butelce - będąc nabitym - to ja mam z tego ubawę. Kunik może mieć lekką kasę, to dlaczego ja nie mogę mieć lekkiej zabawy.maria z NRD nadal błyszczy pełnym uśmiechem i patrzy w kalendarz, kiedy zrobi następną podbitkę, aby wykiprować kolejne miliony akcji na polskiego leszcza bagiennego. Bu ha ha. Brane po 0,06 - sprzedane po 0,08 to jest 33 %. Żaden bank niemiecki tego nie da :)))) - mówi sobie marysia .
  • Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: ~MechaGodzilla [80.53.130.*]
    NRD 3D wyśniona kraina polskiego leszcza...
  • Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: hanys705 [94.251.156.*]
    Jedyne co Wy umiecie łykać i oddawać to sperma na dworcu,podciepy pieruńskie.
  • Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: ~kosto [83.7.49.*]
    Dnia 2010-08-21 o godz. 12:01 hanys705 napisał(a):
    > Jedyne co Wy umiecie łykać i oddawać to sperma na
    > dworcu,podciepy pieruńskie.

Hanys rada dla ciebie .. Ze względu na higienę mózgu wystrzegaj się kontaktu z idiotami ..
    Daj sobie spokój z tymi pajacami jest weekend wypoczywaj , a poniedziałek pokaże kto miał rację...

• Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: ~bizon [83.2.3.*]
    Widać kto na prade kim jest ,dla wszystkich warto mieć szacunek -pozdrawiam
  • Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: hanys705 [94.251.156.*]
    Szacunek można mieć do prostego człowieka,ale nie dla prostaka,a inwestycja duży zysk da na drugi rok,teraz będą groszówki.
  • Re: Co mówi Maria z NRD ? Autor: ~444 [82.139.165.*]
    " lepiej szmelc - papierem " pohandlować, niż nad filmem popracować powtarza marysia patrząc na rachunek maklerski. Na polskim forum powstają bajeczki pisane przez hanysa, po co zatem robić bajeczkę 3D w wersji kinowej - myśli sobie marysia i liczy dudki z których został ogolony polski leszcz. A gdy w roku 2011 nie urośnie - bo nie może - to hanysek ułoży nową bajeczkę, że to wzrosty będą w czasie Euro 2012.
  • POPROSZĘ O RZETELNE WPISY Autor: ~444 [82.139.165.*]
    Opowiadajcie leszcze bagienne w rodzaju zyga51, kris – ewerest, hanys, jak to jest wyjść na czubka będąc wystawionym do wiatru przez guru spółki vision ? Zaufaliście zbutwiałym dechom wchodząc na pomost i szukacie durni , którzy do was dołączą ??? HA HA HA !!„Po co filmy, po co oskary – polski leszcz sypnie do mej kieszeni ofiary” - powtarza sobie maria i patrzy w kalendarz, kiedy następne kiprowanie szmelcu w rynek.
  • REFLEKSJA Autor: ~444 [82.139.164.*]
    Tak dla przypomnienia, kto miał rację

bua ha ha ha !!!
  • Re: REFLEKSJA Autor: ~wójek everest [89.78.48.*]
    a mam ci przypomnieć że nowa emisja się jednak udała???

ps. działam wbrew tobie leszczu. I możesz to potraktować jako wskazówkę co dziać się będzie. Pa:)
  • do everesta Autor: ~444 [82.139.164.*]
    drukarnie zawsze miały powodzenie u leszcza bagiennego :)) - to tyle w temacie "udanej" emisji ( która miała stanowić kapitał na......... objęcie udziałów w Magma Films )

Ps.
    A mam ci przypomnieć co oznaczał w 2010 roku mój nick 444 i co odpisywałeś razem z endriu prawdziwym ????
    bua ha ha ha ha !!!!!!

• gdzie bug muldoon? czy jak ten hit-nie wypał się zwie Autor: ~marek1987 [89.167.93.*]
    jeju to to badziewie jeszcze nie zeszło na 1 gr?! jak to możliwe?!!!!!

gdzie bug muldoon czy jak tam to się zwie , chce pójść na seans do kina !

• Re: gdzie bug muldoon? czy jak ten hit-nie wypał się zwie Autor: ~222 (444) [82.139.164.*]
    Po ostatnim komunikacie ( jednym z czterech ) na temat przerzutki akcji do Nikozji czy inny Cypr, przewiduję że następne bombardowanie leszcza bagiennego pójdzie z dwóch frontów :))

Przypominam, zdejmijcie kupno z 0,02 i 0,01 - dobrze radzę, bo czeka was marny los.
  • Re: POPROSZĘ O RZETELNE WPISY Autor: ~caruso [46.205.70.*]
    Chcecie odrobić straty? to zerknijcie w wolnej chwili na viaguarę. Nowi ludzie w spółce, po dłuższym czasie pierwszy kwartał na plusie. I rzadkość na nc - niewirtualne aktywa (jakie - sprawdźcie :-) A kurs nadal stoi na śmiesznym poziomie. Kupić, nie kupić, obejrzeć warto.
  • Re: POPROSZĘ O RZETELNE WPISY Autor: ~222 (444) [82.139.164.*]
    Dlaczego na tym wątku piszesz "odrobić straty", jakie straty ?
    Na visionie każdy jest na zysku, nie wiesz?, najbardziej zarobił hanys705- ściąga papier od 20 groli wespół ze skompromitowanym everestem, na przykład.
    hanys705 jest dumny, bo zawsze bierze od samego!!! prezesa, chociaż ten nigdy nie informuje hanysa wcześniej, kiedy go zapakuje :)
  • Re: POPROSZĘ O RZETELNE WPISY Autor: hanys705 [91.218.156.*]
    A burek tu dalej siedzi i ujada.Kto CIĘ ZROBIŁ,że tak cię" zmaścił."
  • Re: POPROSZĘ O RZETELNE WPISY Autor: ~222 (444) [82.139.164.*]
    A odmówiłeś rano hanysku litanię do świętego kunickiego - twojego patrona uwielbionego, z prośbą o robotę nad filmem?
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.