• witam Autor: piota1972 [87.206.88.*]
    kazdy tutaj płacze , czy ktos patrzy na obroty.dalej potrzymuje 4zl juz niedługo.Tez dzisiaj dokupiłem pakiecik.
  • Re: witam Autor: ~piotr444 [79.184.149.*]
    właśnie ze względu na obroty też kupiłem
    mam nadzieje że to nie była dystrybucja
  • Re: witam Autor: piota1972 [87.206.88.*]
    Zainteresowanie jest ogromne tym pepierem,korekta jest rzecza normalna.Tez trzeba pamietac ze jeszcze sprzedaja te osoby co kupowały ponizej 1zł.
  • Re: witam Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    wszystko gra tylko ze obroty były duze a kurs zakonczył na minusie ....inna bajka by była jak by zakonczył na plusie....

• Re: witam Autor: ~antonino [83.21.131.*]
    ja mam dwa pakiety zakupione po 0,31 i 0,32 i nie sprzedaję :)))
  • Re: witam Autor: ~marre [85.238.204.*]
    no wiesz co Jony? za duzo zyczen
    nikomu nic nie zycze :) a juz napewno nic złego.....poprostu jestem realista.. nie ma co ukrywac ze społka juz ma kanał spadkowy i leci w dół....

i zadne zaklinanie nie pomoze co najwyzej bardzo duzy pakiet kupna ale watpie zeby ktos łapał spadajacy nóż.... no ale moze sie taki znajdzie :)
    ale Ty to widzisz a AT a czy ta analiza zawsze ma racje???? raczej nie
    niewazne w co spojzysz czy w at czy nawet na zwykły wykres....efekt ten sam !!
    :)
    nie unos sie przeciez nikt nie mowi ci "sprzedaj" :) poprostu stwierdzam to co widze :)

twoja kasa twoj problem

a co Ty taki ciety na te AT - najwyrazniej korzystasz ze złych albo zle to interpretujesz dlatefo nic z tego nie wychodzi i uwazasz ze to samo zło...
    wcale sie nie unosze :) ale stwierdzam ze nie wszystko idze wedlug wykresikow bo inaczej wszyscy byliby bogaci :D
    nalezy stosowac AT i inne wskazniki ale nie na slepo to jest tylko zapis historycznych zachowac a przyszlosc? czy da sie przewidziec przyszlosc Twoim zadaniem tak na 100 czy nawet 90%???

pozdr.

na HB byl taki jeden chodzik ksiezycowy wielki znawca AT
    a fundusze inwestycyjne... co kupuja wtedy kiedy im serce nakazuje czy moze czytaja forum albo kupujac za 4 mln poprostu strzelaja a noz urosnie...

tylko AT...i to ze wczesniej maja przecieki co i jak :)

nikt nie inwestuje dlatego ze w przyszłosci "moze" byc lepeij inwestuje sie jak sie wie ze bedzie lepeij...

dlatego jestem na tej spolce bo wiem ze bedzie lepiej :) oczywsiscie zerkam na AT ale z AT nie jestem orlem i posilkuje sie abonamentem na stooq i jeszcze innych kilka stron ale decyzje podejmuje sam co i kiedy

pozdr.
    a masz jakis cel ustawiony...jak dojdzie to sprzedajesz ...czy poprostu jestes dlugo długo terminowcem ??
    cel mam ale zawsze go mozna skorygowac w gore :) jestem raczej dlugoterminowcem i nie narzekam :D chociaz mam tez akcje ktore trzymam w zaleznosci od sytuacji
  • Re: witam Autor: ~Bilioner [83.8.114.*]
    wazny czas-albo up albo pludnie-pilnowac kompa
  • Re: witam Autor: ~DANGER [213.251.189.*]
    Nie słuchajcie tego pioty, to leszcz. Jak befsan zaliczył pewnego dnia wyskok i kosztował już powyżej 1zł to skomlał i pytał co to za spółka i czy warto wejść.

Teraz zakłada codziennie wątki i udaje, że jest wielkim specem giełdy W spółkę wszedł typowo po leszczowemu jak zobaczył, że czasie pewnej sesji było +20%.

A gdzie był jak Bef kosztował 30-50 groszy? O rady pytajcie tych, którzy znają spółkę od dawna.
    kim bym niebył to i tak zarabiaja.jAK BEDZIE 4 ZŁ TO TY BEDZIESZ SKOMLAŁ.
    TAKIS ZNAWCA.jeszcze sie musisz duzo nauczyc.
    wyszedlem na chwile na pizze a Wy tu rozpierduche robicie ;) ale mi sie podoba
  • Re: witam Autor: ~haha [77.115.4.*]
    leszcze dalej ubierane, kto tu jest naganiaczem? uswiadamiamy ludziom prawde.
    a oddasz za zle doradztwo? naganiaczu
[x]
PBSFINANSE 5,45% 0,58 2025-11-14 15:00:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?