• BPH Autor: ~3671 [80.53.59.*]
    Wczoraj DM IDMSA obniżył rekomendację dla BPH o 21%, dziś mnóstwo akcyjek przechodzi w jednej sprawnej transakcji choć na papierze (znów) panuje stagnacja. Oby publikacja wyników coś wyjaśniła.
  • Re: BPH Autor: ~RRR [192.193.245.*]
    Ciule jakieś siedzą i sprzedają. Prosta sprawa: nie byłoby sprzedających frajerów, nie zniżkowałby kurs. Ale frajerzy wszędzie się krecą. I w metrze i w tramwajach i na plazy i na gieldzie. Frajerstwo sie szerzy.
  • Re: BPH Autor: ~maxymuss [78.30.170.*]
    okazuje sie ze to nie frajerzy
  • Re: BPH Autor: ~jfk [87.96.69.*]
    zerknij tylko jakim volumenem zbili kurs - żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: BPH Autor: ~jan [95.50.246.*]
    Zejdzie na 20 - biorąc pod uwagę ostatnie wyniki? Jak sądzicie?
  • Re: BPH Autor: ~kosmo [195.117.1.*]
    też chciałbym by spadł tak nisko - ale to by była frajda zakupić ile się da i poczekać; poczytaj wyniki i raporty to dowiesz się skąd ten minus; pewnie dla tych co grają na już, wyniki będą tragiczne; jestem optymistą i wiem, że trudne decyzje wyprowadzą bank na trend wznoszący - to tylko kwestia czasu
  • Re: BPH Autor: ~piterro [87.206.161.*]
    hehe, nawet poziomu 50zł nie chce przebić, więc spora strata za 1 polrocze nie przestraszyła nabywców. Zresztą bepeh to jedyny chyba bank na bpw, który można kupić poniżej wartości księgowej, więc nie liczcie na dalsze spadki
  • Re: BPH Autor: ~Miki [*]
    strata juz byla, a teraz liczy sie przyszłość. Ja dzis rano kupowałem i spokojnie czekam
[x]
BANKBPH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.