• NO TO PREZIO ZEGNA SIE ZE STOLKIEM ... Autor: ~fan [194.146.217.*]
    Odstąpienie od projektu lokalizacyjnego w Starym Browarze

Pomimo wcześniej prowadzonych rozmów o przyjęciu polubownego wariantu kontynuacji projektu, w dniu dzisiejszym Emitent otrzymał informację, iż z powodu opóźnień w realizacji jego inwestycji związanych z adaptacją lokalu w Starym Browarze (Poznań), nastąpiło jednoznaczne rozwiązanie umowy najmu tego lokalu. W wyniku rozwiązania umowy, Emitent rozpoczął czynności likwidacyjne obejmujące projekt związany z tą lokalizacją. Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ,,Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Szkoda spolki - ten prezes to czlowiek zupelnie nieporozumienie
  • Re: NO TO PREZIO ZEGNA SIE ZE STOLKIEM ... Autor: ~kcz78 [188.146.19.*]
    raport po prostu zaje....sty co oni tam robią?? Ta spólka jak tak dalej pójdzie to będzie bankrutem albo ktos ja przejmie
  • Re: NO TO PREZIO ZEGNA SIE ZE STOLKIEM ... Autor: ~grr [195.150.61.*]
    Szykuje sie koljna maxipizza... ale tam juz okres strat maja za soba...... spółka stanie sie zapomniana.. niekt nie spekuluje na świżyszch spółkch któe tylko tracą.... no coż biznes nie wyszedł
  • Re: NO TO PREZIO ZEGNA SIE ZE STOLKIEM ... Autor: ~aaa [194.146.217.*]
    szkoda go
  • Re: NO TO PREZIO ZEGNA SIE ZE STOLKIEM ... Autor: ~mezz [178.42.242.*]
    ja sadze ze najgorsze juz za nami teraz nawet spekulacyjnie warto kupic spolke po takich spadkach.
  • Re: NO TO PREZIO ZEGNA SIE ZE STOLKIEM ... Autor: ~sartan [79.187.151.*]
    No dotarliśmy do ceny NE, może teraz skończy się sypanie. Muszę przyznać, że bardzo dużo ktoś towaru wykłada na S. Albo to jest prezes mimo, że ma lock up podobno, albo to astoria. Ja bym wolał aby zrobił to prezes i został wywalony bo póki co słabo sobie facet radzi, a tutaj trzeba ostro działać aby uchronić spółkę przed bankructwem. Wkurzające jest to, że do dzisiaj nie wytłumaczył mi dlaczego przychody ze sprzedaży spadły r/r.
  • Re: NO TO PREZIO ZEGNA SIE ZE STOLKIEM ... Autor: ~kapiszon [83.27.145.*]
    Prezes jest w tej chwili chyba najwiekszym udziałowcem. Wydaje mi się, ze IbizaCafe to prezes i odwrotnie. Sytuacja spólki jest nie do pozazdroszczenia. Biznes na razie może nie wychodzi. Spóżniona emisja (teraz na NC naprawdę ciężko będzie cos uplasować, rynek wydrenowany nowymi emisjami i debiutami). Same dyrdymały o perspektywach rozwoju itp już nikogo nie biorą. Trzeba naprawdę harować żeby odniesć sukces. Może jakaś globalna hossa pociągnie cały rynek, ale na razie nic na to nie wskazuje. Na NC będzie ciężko. Oprócz samych Emitentów wina leży też po stronie animatorów rynku, za dużo spółek wpuścili na raz, chyba trochę za niskie wymagania. Jeszcze chwila, a będziemy tu mieli debiuty notowań rodzinnego zakładu fryzjerskiego albo kiosku z gazetami. Wracając do Ibizy - to jeszcze nie koniec, ale może być on naprawdę blisko.
    Pozdrawiam
  • Re: NO TO PREZIO ZEGNA SIE ZE STOLKIEM ... Autor: ~asdman [88.156.174.*]
    zimą zjazd na 2gr bo kto zimą lody jeść będzie? :)
  • Re: NO TO PREZIO ZEGNA SIE ZE STOLKIEM ... Autor: ~kolo [188.146.5.*]
    .............no chyba ze wpadnie na pomysł ..........i zatrudni ładne lodziary.............
[x]
SPAC1 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.