• szacunek Autor: ~Myślący [79.184.158.*]
    Mam duzy szacunek do tych co siedzą tu od debiutu lub od 7-8 zł. Są na pewno dobrze zorientowani w sytuacji spółki i ruchach tzw. trzymaczy kursu. Jakie maja oni perspektywy aby odzyskać zainwestowane pieniadze skoro kurs krązy w okolicach 2,5-2,6 zł?
  • Re: szacunek Autor: stelo76 [85.219.197.*]
    Ja tu jestem, bo uwierzyłem 3 lata temu prezesowi MOJ'a, że firma ma przed sobą dobrą przyszłosc i kupiłem akcje uśredniając za 8,50 zł. Byłem bardzo zadowolony, gdy w pewnym momencie cena doszła do 9,70 zł. Liczyłem wtedy na przebicie 10 zł. Niestety znamy dzisiejszą cenę. W miedzyczasie obnizyłem cenę zakupu z 8,50zł na 5 zł, ale kiedy dojdzie do 5 zł i zacznę zarabiac....mijają już 3 lata od ceny 9,70zł
  • Re: szacunek Autor: ~kk [79.185.173.*]
    Taka powstała sytuacja. Obie strony tracą i ta która trzyma kurs i ta która ma akcje.Oni stracili dużo sypiąc i dołując kurs. Ale teraz oni rozdają karty bo mają kasę.Nie pamiętam po ile sprzedałem ,chyba ponad 8,bo miałem kilkanaście % zarobku.Póżniej straciłem ,odkupiłem po 6 i wywałiłem po 5,bo były potrzebne pieniądze na inną mocno dołowaną spółkę i tu moje szczęście.Teraz znowu powoli przechodzę na Moj i Fasing.To trzeba pretrzymać i koniec!!!
  • Re: szacunek Autor: ~Myślący [150.254.174.*]
    Skoro Wy siedzicie tu ze średnią zakupu 4-5 zł i jesteście przekonani, że MOJ wzrośnie i odrobicie stratę to ja spokojnie mogę zainwestować teraz po 2,65 zł i czekać razem z Wami.
    Jak to mówił pewien znajomy -"zarzucić wędkę po niskiej cenie i czekać co się złowi "-.
    Pozdrowienia
  • Re: szacunek Autor: ~kris b [83.9.125.*]
    nie mozna wszystkiego zwaac na besse.nie ulega watpiwosci-zze akcjonariusze moj zostali oszukani-spolka majac pieniadze nie realizuje celow emisji.nie maja wstydu-nie stac ich nawet na buy-back.nie ma zadnych przejec a tanich okazji bez liku.ponadto prezes-bankowiec-kosecki na razie nic nie robi-mimo tego zrzedzenia wciaz wierze w grupe moj-fasing
  • Re: szacunek Autor: stelo76 [85.219.197.*]
    Kris B, piszesz, że spółka ma pieniądze, ale podobno 20 milionów zarobionych na debiucie pożyczyła Fasingowi. Więc raczej nie ma kasy, chyba że piszesz o kasie zarobionej przez ostatnie 3 lata po debiucie na giełdzie. Zarobili coś przez 3 lata? I o tej kasie piszesz?

Piszesz, że nie ma żadnych przejęc, a gorol uważa, ze na pewno we wrześniu będzie przejęcie i wtedy cena akcji MUSI pójśc DRASTYCZNIE w górę siłą rzeczy, bo nie było jeszcze tak, że po przejęciu firmy cena akcji nie rosła. Przecież wzrasta wtedy ogólnie wartosc firmy po przejęciu.
  • Re: szacunek Autor: ~KRISB [83.21.211.*]
    NAPISALEM ZE NIE DOKONALI PRZEJEC NA TA CHWILE-OPROCZ KUZNI OSOWIEC-GDZIE WYSZLI NA ZERO.CZY MAJA COS NA WIDOKU-RACZEJ NIE-REL Z FIRMY PISZE ZE KASA Z IPO POSZLA TYTULEM POZYCZKI DO FASINGA-NIE DO BANKU.TAK WIEC KARTY ROZDAJE FASING-PREZES -BANKIER KOSECKI ZUPELNIE BEZ JAJ-NIE MA WIZJI.TU TRZEBA SWIEZEJ KRWI-JAK ZASTOJ NA KOPALNIACH-TO UDERZAJA W BIOMASEALE JAK NA RAZIE-ZERO INF-WCIAZ CZEKAMY-MINELI PARE LAT-I NIC-A KURS 2.5-JA JEDNAK JESTEM DOBREJ MYSLI MAM SR.2.8-TO LATWO MI MOWIC/POZDRO
  • Re: szacunek Autor: ~kris b [83.9.115.*]
    patrzac na kupno na fasingu-atak na 20-to kwestia czasu-radze sciagnac zlecenia s-na moju-szkoda tych akcji za bezcen
  • Re: szacunek Autor: ~rel [77.253.38.*]
    zobaczycie jaki uwalimy wynik w tym kwartalesprzedaż "ogromna, ceny " najwyższe"
  • Re: szacunek Autor: ~kris b [83.9.119.*]
    rel zapominasz ze gielda jest czesto irracjonalna-jest duzo przykladow spolek ktore nic nie robia albo mega-straty i rwa denka.teraz jedzie odziezowka.a p.elektromaszynowy jeszcze stoi.dzisiaj spolka matka-fasinf-przebila w koncu te 20 zl-ewidentny sygnal kupna-ostrzegam nie bawcie sie zleceniami na mojuna -s.nawet bez wynikow moj podazy sladem fasinga-koniec letargu-kto ma kase-kupuje-promocja dlugo nie potrwa/pozdro
  • Re: szacunek Autor: ~kris b [83.21.199.*]
    fasing sie jednak wybija.tym samym czas na moja-jest jeszcze b.tani-najbardziej niedoceniona grupa-fasing-moj startuje
  • Re: szacunek Autor: ~pou [195.116.222.*]
    do 3 zł jest około 7000-8000 szt . Dwa strzały i witamy 3 zł.
[x]
MOJ 4,26% 1,47 2025-12-11 12:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.