Również jako leszcz, na spółkach się nieznam, ale nazwa mi się podoba ;)
Dokupiłem i mam 33k po średniej 1,92. Jak na moj gust ryzyko niewielkie a szanse na zysk duże.
Widzę dwie możliwości, albo potrzymam do rozpoczęcia projektów developerskich KCI bo ta inwestycja tak ich dołuje i muszą pokazać że to nie jest lipa.
Albo tak niski C/WK skusi spekulantów do rozbujania kursu, myśle że już nie jeden specjalista od tego typu zabaw z kursem obserwuje Jupka.
Tak czy siak, tak duża przecena akcji ma duży potencjał wzrostu przy niewielkim ryzyku.
@Brucce - jak chcesz to sprzedaj, lub naganiaj na spadki ale od tego leszcza taniej niż 3zł nie kupisz.
e tam - czytałem że tych zarządzających i tego co ma niby ten pakiet kontrolny nikt nie lubi i nie mają do nich fundy zaufania i dlatego chyba nie wdze tu mimo niskiego c/wk zadnego nawet sredniego gracza - mi to wygląda na ścieme i fotomontaż
jak tam nieudaczniki z jupitera-ponar-relpol-fam-w mule.przysypane popiolem.pozbyli sie ponadto nowj gali-b.ciekawej spolki-tylko ich jedyny rodzynek=energopol-prawie 10zl-a oni maja go ok.20proc-naprawde rosnie-a cielak dalej dupy nie ruszyl-pewnie sie rozglada.grzegorzu h. razem z pomocnikami-dajcie sobie spokoj z gielda-nie macie za grosz zaufania-kupcie sobie obligacje.co wy myslicie ze drobni.ktorych utopiliscie-beda wam teraz wyciagac wasze pereli-A GOWNO-TAKIEGO WALA
A jak ma byc? Kiedy Jupek kupuje udzialy w niepublicznych podmiotach Grzeska po takich wycenach, ze placi za zyski projektow, ktorych jeszcze nie ma. Wydoili spolke z kasy. Jego aktywa do piekne wyceny KCI.
e tam kicha, tylko przypomnienie że sama wartość księgowa na akcje to ponad 3zł
no i jakie obroty marne - po prostu nie da sie zrobić wiekszej transakcji bez zwalenia kursu w jedna lub drugą stronę