wielki come back qtasa nastapil ... qtas wam mowil, ze nie bedzie zadnych 8 pln a wy go nie sluchaliscie... woleliscie sluchac glupka i kanciarza matiego no to macie teraz... ptaszyna leci na 2 pln i nic jej nie zatrzyma nawet mati z jego milionami na koncie...a ty leszczyno patrz i placz...
jak narazie tylko Ty płaczesz i zupełnie nie wiem czemu?
Czyżby Twój wielki powrót to zakup 485szt po 2,93?
Naprawdę robi wrażenie. :)
Co do sz-Matiego to uciekł dawno temu, ale pewnie już planuje powrót
nie ma się co nim przejmować.
pozdrawiam
heh 485 heh ...nie rozsmieszaj mnie... po co mam kupowac za 3 pln cos co za chwile bedzie kosztowalo 2 pln? a gdzie te twoje super zyski hektar? jakis czas temu zdaje sie mowiles ze masz czas i poczekasz...no i co? nowa emisja sie szykuje a zyskow narazie nie widze? rozumiem, ze czekasz dalej i szykujesz kase na nastepne pp (zapewne znow po groszowce)? a na innych spolkach bys juz mial pare procencikow wiecej. tu sie kisisz w miejscu i za chwile bedziesz robil w majty jak zejdze do ceny emisji pp. no ale wiem - ty masz czas. dla ciebie pare lat nierobi roznicy. to nic, ze na innych papierach bys juz mial wrobla w garsci. wolisz orla gdzies wysoko pod wirtualnym niebem haha
a co do matiego to ostrzegalem jak pial o 8 i jak reszta z was leszczy widziala juz 10 pln potem 20 pln i pytam sie gdzie to wszystko jest? nawet do 5 nie dobilo! gdzie te wasze poziomy? no gdzie? mowilem o tym wszystkim - mowielm a wy woleliscie klaskac szczurowi ktory uciekl pierwszy i sypnal w was papierem. wydymal was rowno ale wy nadal wiezycie, ze odbije i zobaczycie te oczekiwane 8 pln. no to sami macie to co chcieliscie. ludzcie sie dalej i kiscie papier. potem bedzie kolejna emisja i kolejna a wy nadal bedziecie kisili.
no i kto mial racje co do matiego i calej reszty? nikt juz sie nie odzywa z tamtych co krzyczeli i pytali sie czym sie qutasie mozesz pochwalic... no to teraz juz wiecie
Pewnie się zdziwisz, ale muszę przyznać Ci rację w wielu kwestiach.
Rzeczywiście szykuję kasę na nową emisję. Bardzo chętnie nie tylko wykupię przysługujące mi PP ale dokupię (chętnie po groszu) dodatkowe. Pytasz o zyski. Duży pakiet z tego co posiadam kupiłem za poprzednie PP (kupowane, a jakże.. po groszu) Jeśli wiesz po ile była poprzednia emisja to wiesz jaki mam teraz zysk. Jeszcze chcesz to porównywać z procencikami na innych akcjach? Ciekawe jakich? Petrol czy Infiniti? ;)
Zgodzę się również z tym, że wciąż mam czas, ale po co się spieszyć? Orzeł stawia pierwszą fabrykę, za chwilę będzie stawiał drugą, przejmuje pierwszą firmę z branży, za chwilę ..
Co do Matiego to nie ma go co szkalować ani bronić. Jest spekulantem i jeśli na tym wychodzi to można mu ewentualnie pozazdrościć (jeśli ktoś lubi). Fakt popsuje trochę akcjonariatu tu i tam, ale to się ładnie tu nazywa: odleszczanie. Jak ktoś nie wie co ma to wywala ze stratą bo inny ktoś fantasmagorie pisze na forum :)
Jeśli chodzi o kolejną emisję to założę się że bladego pojęcia nie masz po ile będzie i ile w związku z tym obetną za PP.
Więc jeśli nadal masz ochotę wywalać po 2pln to powiedz kiedy - biorę Twój pakiet
pozdrawiam :)
hektar jak ty patrzysz/inwestujesz w spolki takie jak petrol albo infinity to rzeczywiscie trzymaj lepiej orla - tu az tyle nie stracisz
a co do zyskow...2 mies temu miales o zlotowke wieksze zyski i co? teraz tej zlotowki nie masz...za kolejne 2 mies. zniknie ci kolejna zlotowka i albo bedziesz dalej pakowal kase na nowe emisje albo dojdzie w koncu do tego, ze nerwy ci puszcza i oddasz...co ci z tego, ze teraz jest po 3? to wirtualna kasa i o niczym nie swiadczy a jak tak bedziesz trzymal w nieskonczonosc to zle sie to skonczy to juz lepiej ci obligacje proponuje - mniej stresu
a jak ich znam to pp znowu beda po groszowce czyli starzy akcjonariusze znowu beda przeklinac. bo przy poprzedniej emisji to chyba masz swiadomosc, ze tylko i wylacznie info o 2 dotacji uratowalo sprawe! bo gdyby nie to...z reszta byles to chyba wiesz jakie byly nastroje
Dnia 2010-08-11 o godz. 21:09 ~qtas napisał(a):
> wielki come back qtasa nastapil ... qtas wam mowil, ze nie
> bedzie zadnych 8 pln a wy go nie sluchaliscie... woleliscie
> sluchac glupka i kanciarza matiego no to macie teraz...
> ptaszyna leci na 2 pln i nic jej nie zatrzyma nawet mati z
> jego milionami na koncie...a ty leszczyno patrz i placz...
BĘDZIE 8 ZETALI - TO TYLKO KWESTIA CZASU
CIERPLIWOŚCI !
no jak tam klamco sie trzymasz? rozumiem, ze ten resplit po ktorym bedzie 8 pln juz klepniety na orle, skoro mowisz,ze 8 bedzie... a kiedy to resplituja ?
widze, ze papiera dawno sie pozbyles skoro twoje pozostale osobowosci nie zachecaja do kupna... cienki z ciebie bolo skoro nawet zlotoweczki nie wytrzymales...cieniutko cieniutko. ale juz przynajmiej poznales odpowiedz na twoje 'a ty czym sie mozesz pochwalic qtasie' jak widzisz czyms moge... i pamietaj o tym jak bedzie orzel sie resplitowal z 2 na 8 haha