Pewnie się zdziwisz, ale muszę przyznać Ci rację w wielu kwestiach.
Rzeczywiście szykuję kasę na nową emisję. Bardzo chętnie nie tylko wykupię przysługujące mi PP ale dokupię (chętnie po groszu) dodatkowe. Pytasz o zyski. Duży pakiet z tego co posiadam kupiłem za poprzednie PP (kupowane, a jakże.. po groszu) Jeśli wiesz po ile była poprzednia emisja to wiesz jaki mam teraz zysk. Jeszcze chcesz to porównywać z procencikami na innych akcjach? Ciekawe jakich? Petrol czy Infiniti? ;)
Zgodzę się również z tym, że wciąż mam czas, ale po co się spieszyć? Orzeł stawia pierwszą fabrykę, za chwilę będzie stawiał drugą, przejmuje pierwszą firmę z branży, za chwilę ..
Co do Matiego to nie ma go co szkalować ani bronić. Jest spekulantem i jeśli na tym wychodzi to można mu ewentualnie pozazdrościć (jeśli ktoś lubi). Fakt popsuje trochę akcjonariatu tu i tam, ale to się ładnie tu nazywa: odleszczanie. Jak ktoś nie wie co ma to wywala ze stratą bo inny ktoś fantasmagorie pisze na forum :)
Jeśli chodzi o kolejną emisję to założę się że bladego pojęcia nie masz po ile będzie i ile w związku z tym obetną za PP.
Więc jeśli nadal masz ochotę wywalać po 2pln to powiedz kiedy - biorę Twój pakiet
pozdrawiam :)