• infinity Autor: ~prorok [78.88.218.*]
    oto moje przewidywania inwestorzy nie piszę leszcze bo za takich napewno się nie uwazają ale te osoby które kupiły infinity powyżej 40 groszy myślę że swoich pieniędzy już nigdy w życiu na tej społce nie odzyskają zostali bezwrotnymi dawcami kapitału
  • Re: infinity Autor: magik27 [178.181.174.*]
    Prorok twoje wyrocznie to nadają się raczej dla dzieci w piaskownicy a nie na forum giełdowym .Minołeś się chłopie z powołaniem. Postaram się w prosty i jasny sposób wytłumaczyć ci dlaczego tak twierdzę. Dla jasności działając Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) załóżmy że taki ktoś jak ja kupił za prawie 80,000zł akcji infinity w przedziale
    cenowym 0.39-0.43 zł. za akcje i miałby tych pieniędzy nigdy więcej nie zobaczyć ?zgodnie z twoją przepowiednią ,nic bardziej mylnego . Jesteśmy na rynku NC tu nie ma analizy technicznej nie ma wskaźników C/WK czy ROA itp. tylko czysta spekulacja.
    Zakładając że taki ktoś jak ja oprócz tego co ma chce dokupić jeszcze za ok 160,000zł
    akcji nie może wystawić takiego zlecenia teraz ! Teraz to trzeba brać w każdej ilości na obecnym przedziale cenowym i mam nadzieje że jeszcze znajdą się chętni do sprzedaży po cenie do 0.43zł. Dlaczego ?. A no dlatego że załóżmy że takich jak ja jest kilku i każdy z nich doszedłby do określonej liczby akcji i wszyscy wystawili by zlecenia kupna np.za ok 1,000,000 zł w kilku pakietach ogólnie np. na 2,380,000 akcji to wiesz co by się stało z kursem infinity ? Na NC nie ma górnej granicy !!! Jak i dolnej ale w tym przypadku dolna została już ustalona !!!. Dla jasności tak mi się wydaje.
  • Re: infinity Autor: ~kleks [87.205.131.*]
    Moim skromnym zdaniem ktoś celowo na siłę juz zaniża groszem kurs akcji,więc nie sądzę by duzo spadł .Osobiście licze na spadek w okolice 0,20 zł bo tam było by racjonalnie spaść i cena adekwatna do sytuacji.Potem max wzrostów na 0,50 zł i to wszystko na co by było stac te spółke "widmo".
    Oczywiście wszystko oparte na sapekulacji!
    Do dnia 23.08 b.r. mają podać STRATEGIĘ i to jedyny punkt tej spółki i uderzenie spekulacyjne w górę.Niestety to będzie wszystko na co stac tę spółkę.
    Od początku zamierzenie było jedno - szybka kasa do kieszeni i dziękujemy państwu.
    Skoro KNF nie wywalił IFY z giełdy to znak,że dał im jeszcze szansę.Być może licza na te Strategię,ale każdy wie,że to bujda i nie wolno się nimi kierować.
    Do czasu zapodania STRASTEGII kurs spadnie do 0,20 zł,tak uważam!!
    pozro
  • Re: infinity Autor: ~Robert [77.254.200.*]
    Przy aktualnej ilości akcji w obiegu 20 gr to kurs NIEREALNY !!!!!!!!!!

Wg mnie max to 35 gr i w to------------ też wątpie........
  • Re: infinity Autor: ~kleks [87.205.139.*]
    Przy korekcie na rynku własnie takie spółki jak IFy, powinny być pompowane,ale tutaj nie ma podstaw do tego. widać,że bawią się kursem i na siłę zwalają dosłownie groszami kurs akcji. Nikt nie oddaje i nikt tez nie kupuje. Przy zerowym popycie mozna sprowadzić kurs gdzie się chce,nawet na 0,30 zł.
    Strachu póki co nie ma bo widac,że kilka osób sie bawi kursem i nie mają sposobu na dalsze uwalanie kursu (póki co). Czekamy na STRATEGIĘ.
    Im niżej tym potem chłopaki zjadą to potem wystarczy 0,50 zl i juz spory zarobek będzie.
  • Re: infinity Autor: ~de [89.79.63.*]
    no to 20 gr..?
  • Re: infinity Autor: ~kleks do "de" [87.205.139.*]
    No,moim Zdaniem lecimy na 0,20 zł (tam jego miejsce póki co!).
    Na tym poziomie będzie wyczekiwanie na informacje i jakies postepy ze strony spółki.
    Oczywiście to moje osobiste zdanie i mogę nie miec racji ,ale wszystko ku temu zmierza.
    Nie ma podstaw by kurs rósł a jak cos nie może rosnąć to siłą woli musi spaść!!!
    Na dzień dzisiejszy to "SPÓŁKA WIDMO !!!" bez jakichkolwiek racjonalnych podstaw fundamentalnych!
    ładnie im idzie póki co, 400 zł zwala kurs powoli.Nawet nie myślę jaka kwota zwali kurs o 5% na fixie (buhahahaha)
    Tak kazdego dnia a potem potrzeba będzie cudu by to podniesc !!!!!!!!
  • Re: infinity Autor: ~Robert [77.254.200.*]
    Przy takich obrotach to pikuś - żadne cuda nie potrzebne ;))))))))))))
  • Re: infinity Autor: ~de [89.79.71.*]
    sił już nie mają
  • Re: infinity Autor: ~Robert [77.254.223.*]
    Zwalać kursu - będzie niebawem OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.