Prorok twoje wyrocznie to nadają się raczej dla dzieci w piaskownicy a nie na forum giełdowym .Minołeś się chłopie z powołaniem. Postaram się w prosty i jasny sposób wytłumaczyć ci dlaczego tak twierdzę. Dla jasności działając Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) załóżmy że taki ktoś jak ja kupił za prawie 80,000zł akcji infinity w przedziale
cenowym 0.39-0.43 zł. za akcje i miałby tych pieniędzy nigdy więcej nie zobaczyć ?zgodnie z twoją przepowiednią ,nic bardziej mylnego . Jesteśmy na rynku NC tu nie ma analizy technicznej nie ma wskaźników C/WK czy ROA itp. tylko czysta spekulacja.
Zakładając że taki ktoś jak ja oprócz tego co ma chce dokupić jeszcze za ok 160,000zł
akcji nie może wystawić takiego zlecenia teraz ! Teraz to trzeba brać w każdej ilości na obecnym przedziale cenowym i mam nadzieje że jeszcze znajdą się chętni do sprzedaży po cenie do 0.43zł. Dlaczego ?. A no dlatego że załóżmy że takich jak ja jest kilku i każdy z nich doszedłby do określonej liczby akcji i wszyscy wystawili by zlecenia kupna np.za ok 1,000,000 zł w kilku pakietach ogólnie np. na 2,380,000 akcji to wiesz co by się stało z kursem infinity ? Na NC nie ma górnej granicy !!! Jak i dolnej ale w tym przypadku dolna została już ustalona !!!. Dla jasności tak mi się wydaje.