DO WACKA-IDZ SIE CHLOPIE LECZ I NIE OBRAZAJ KOBIET.DALEJ TESKNISZ ZA STORMMEM.CZAKAM WCIAZ NA WYJASNIENIE DLACZEGO ZSZEDL ZE SCENY JAKOL POLBANKRUT-CZEKAMY NA WYJASNIENIE -PROROKU
kris albo ty jestes troszeczke inny albo bardzo nieszczesliwy,tak czy inaczej bardzo mi przykro z tego powodu-(
co do stm to juz chyba raz pisalem ale powtorze drukiem moze zrozumiesz;NIGDY NIE NAPISALEM ZE TO DOBRY POMYSL!!!!wiec nie wsadzaj tych sloganow w moje usta-)
co do powodow jak to piszesz upadku stm to po kiego ktos ma tobie tlumaczyc jak ty masz kumpli w bdm i oni wiedza dobrze jak bylo-)))))
NIE MA CO SIE KLOCIC.PO TO JEST TO FORUM ABY WYMIENIAC POGLADY.JA BRONIE POGLADU ZE JAGO POWINNO ZOSTAC.PODALEM POWODY.A CO ZROBIA WLODARZE TEJ SPOLKI ICH SPRAWA-BESSA PEWNIE I ICH CZEGOS NAUCZYLA.POWROT STORMMA JEST CHORY-A MACIUS GO FORSUJE.NIE WIEM CZYM SIE KIERUJE.BLI STORMMOCY-WSZYSCY UGOTOWANI POWIEDZCIE COS-MILCZYCIE.WAM TEZ SIE PODOBA POWROT ZA GROBU TEJ PERELKI/POZDRO
stm to tylko nazwa... równie dobrze mogli by i teraz grać na kontraktach, ale wydzielenie mrozonek sprawi czytelniejszą strukture i mozliwosć łatwiejszej sprzedazy jak będzie dobra oferta... zawsze zostanie zremb, famili frost i cafe concept no i kasa na koncie