Obroty z sesji na sesję coraz mniejsze=brak podaży
W każdej chwili możliwy atak na kurs!!Przy małym volumenie
Info było podczas wywiadu prezesów karen-komputronik.Iż inwestorowi z Usa od początku chodziło wyłącznie o techmex
A kurs stoi.Rozumiem więc że jest akumulacja
Przewiduje silny wzrost.Sam zaraz rozpoczynam zakupy.I jak ktoś chcę ze mną wskoczyć, to zapraszam
Aczkolwiek NIE NAMAWIAM!!!! Żeby nie było....
jak tylko bedzie sygnal ze jest mozliwy uklad to bedzie szlo po 100% dziennie. 50 zl calkiem mozliwe za akcje, potem split 1;50 , a pozniej nowa emisja po 1 zł
Z wyrazami szacunku dla t.ziuber!!!
Jestem na GPW żółtodziobem, ale juz od dłuższego czasu obserwowałem Twoje posty i przyznaje, że 18 lat doświadczenia robi swoje.....
Pewnie znajdą się tacy, bo nie mało jest ich tutaj, którzy zaraz będą negowac co tu napisałem ale nie przejmuję się tym kompletnie.
Miałeś racje z petro i dziś z techmexem, w techmex wszedłęm już wcześniej a przed wczoraj dokupiłęm i jest północ za co niezmiernie dziękuję!!!
uważam, że inteligentni ludzie nie obrzucają innych błotem za inne poglądy tylko po prostu wymieniają poglądy i tyle.
Proszę tylko doradź mi co z Karen i Komputronik bo do wczoraj byłem na minusie i gdybym posłuchał reszty dziś by tak było ale, że znam swoją wartośc i innych po tym jak się wypowiadają byłem cierpliwy i co dziś odrobiłem z nawiązką........!!!!
Czy ma z tego wyjśc dzisiaj??
Jeszcze raz wielkie wyrazy szacunku!!!
Może ktoś powie, że to tylko szczęście, natomiast moje subiektywne zdanie jest inne!
Pozdrawiam!!
P.S. Napisz skąd jesteś a umówimy sie na wódeczkę:)
Ja powiem tylko tyle,po lutowej decyzji o uchyleniu wyroku sądu rejonowego i przekazaniu sprawy do ponownego rozpatrzenia nastąpiło wybicie na ponad 2,50 a była to właściwie decyzja o ...braku decyzji więc jeśli teraz sąd okręgowy zatwierdzi układ to spodziewam się znacznie wyższych lotów
widzę, że Kolega cierpii na chronicznego downa...
nie było narazie żadnego układu.. najpioerw trtzeba ogłosić upadłość z możliwością zawarcia układu, następnie wierzyciele się zbierają i ustalają z upadłym treść układu, i dopiero sąd zatwierdza układ...
aktualnie SO może jedynie uchylić postanowienie SR i przekazać sprawe do ponownego rozpoznania lub ogłosić upadłość z możliwością zawarcia układu..
żadna z powyższych opcji nie gwarantuje układu, bo np. wierzyciele mogą nie dojść do porozumienia z upadłym...
pozdrawiam
Dnia 2010-07-29 o godz. 15:16 ~misek napisał(a):
> blackhawk7...
przeczytaj swój post lepiej...
stwierdziłeś:
> "że jak teraz sąd zatwierdzi układ"
Dokładnie tak jak napisałeś,oczywiście miałem na myśli
upadłość układową a potocznie w języku forumowym
mówi się ''układ'',żargon prawniczy pozostawiam sobie na salę sądową.
t.ziuber jak tylko sprzedam taurona, zaczynam gre z Toba, Twoje dezycje sa niezwykle trafne, takze jak moglbys byc tak mily i dalej udzielal sie na tym rodum, byl bym wdzieczny :)
Proszę przeczytaj wpis z godz 15.17.
I nie zwracaj uwagi na to co piszą źle o Tobie a na pewno nie komentuj nie uwłaczaj swojej godności.... i nie trac przede wszystkim czasu..
Z wyrazami szacunku!
W takim razie gratuluje dobrego wyboru :) Ja jeszcze chwile poczekam z tauronem, a jak strace cierpliwosc to sprzedam 1 moze 2 pakiety, trzeci zostawie, narazie zastanawiam sie nad sprzedaza jednego pakietu, zeby miec te 4700zl na dalsze inwestycje, byc moze w techmex, moze cos innego zaproponuje ziuber, bede sledzil jego poczynania :)
MOIM ZDANIEM ZROBIĄ TAK:::::To się im bardzo opłaci:
1.Ogłaszając wezwanie,kurs sam osiąga jego pułap
2.Za gotówkę nie kupią, tylko na kredyt.Więc nie pisz głupot,że są im pieniążki potrzebne...
3.mając 90% pakietu, robią emisję a,b,c
4.Spłacają kredyt.Spłacają zastawione nieruchomości od komputronika(przyp.że dali je w zastaw na 2lata).A z emisji c mają pieniążki na działalność spółki!!!!!!!
5Posiadają pakiet kontrolny!! I to w dużej ilości.Pozwalający w przyszłości na kolejne emisje
6.Nie mają długów
7Zyskali kapitał pod działalność spółki
8.wszystko jest za darmo+spory zarobek na wejściu w spółkę z Karen-Komputronik
hmm... nie jestem pewny do kogo ta odp :)
ale nic nie pisałem o tym, że uważam że potrzebują pieniążków....
Czyli rozumiem, że przy wezwaniu wykupią po 2,60...??
Pozdrawiam
aby pakował się na techmexa ;) tutaj nie ma rozsądnych, tu albo są naiwni albo cwane lisy osobiście skoro nie mam podstaw do wywalania nie wywalam co innego gdyby sąd utrzymał wyrok i nie zawracał sobie w ogóle d... tą spółką ale wtedy byłoby na PKC -70%, tak się dobrze składa że 8września wyjeżdżam na wakaje i wracam pod koniec, mam nadzieję że portfel po powrocie będzie grubszy lub pusty, SL ustawione