Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: A teraz czas na TECHMEX

Z wyrazami szacunku dla t.ziuber!!!
Jestem na GPW żółtodziobem, ale juz od dłuższego czasu obserwowałem Twoje posty i przyznaje, że 18 lat doświadczenia robi swoje.....
Pewnie znajdą się tacy, bo nie mało jest ich tutaj, którzy zaraz będą negowac co tu napisałem ale nie przejmuję się tym kompletnie.
Miałeś racje z petro i dziś z techmexem, w techmex wszedłęm już wcześniej a przed wczoraj dokupiłęm i jest północ za co niezmiernie dziękuję!!!
uważam, że inteligentni ludzie nie obrzucają innych błotem za inne poglądy tylko po prostu wymieniają poglądy i tyle.
Proszę tylko doradź mi co z Karen i Komputronik bo do wczoraj byłem na minusie i gdybym posłuchał reszty dziś by tak było ale, że znam swoją wartośc i innych po tym jak się wypowiadają byłem cierpliwy i co dziś odrobiłem z nawiązką........!!!!
Czy ma z tego wyjśc dzisiaj??
Jeszcze raz wielkie wyrazy szacunku!!!
Może ktoś powie, że to tylko szczęście, natomiast moje subiektywne zdanie jest inne!
Pozdrawiam!!
P.S. Napisz skąd jesteś a umówimy sie na wódeczkę:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.