Po co te głupie dogrzyzki jeden z drugim robicie? Czy taka zawiść w niektórych płynie,ze musi się dowartościowac?
Kupiłem i trzymam akcje,ale po co te głupie docinki o wytrwałości ,sraniu pod siebie itd?
Kto przeiwdział,że Tymoch wchodzi na szybką kase i ma w dupie akcjonariat?
Poza tym zaczynacie poniżej w postach sobie nawzajem tez docinac,po co to wszystko?
Chcesz qwa docinac to idz do lasu i wykrzycz sie do bólu gardła.
Naganiajcie,ale róbcie to z kultura słowa!!!!!
Rozumiem,z eto pobozne zyczenia są? Póki co to dostalismy serię od członków i byłego prezesa,że wywalili większość. Cisza nastała i nie ma pomysłów co dalej.
Narazie czeklamy na decyzje KNF co do ukarania spółki za granie w h.a ,ale w h..a cięcie to też zajęcie!
Dostaną co nbajwyżej kare 100 000 zł i to wszystko,taka sprawiedliwość!
Jak byś jeden z drugim kupił 1 sztuke to by już robili sensację i karali az miło.Szkoda słów
Kleks, jeżeli ma cię to pocieszyć, to:
- po pierwsze, jak na razie, to Tymoch tylko przez chwilę powąchał duże - wirtualne - pieniądze; sprzedał 330 tys. akcji, na których zarobił ok. 215 tys. zł, z czego 19% musi odprowadzić jako podatek od dochodów kapitałowych, a 200 tys. zł wniósł z powrotem do spółki w formir pożyczki. Jeżeli miałby się spełnić scenariusz z któregoś Twojego poprzedniego postu odnośnie upadłości spółki, to te 200 tys. też pozostaną dla niego w sferze wirtualnej,
- po drugie, to nie spółka, a personalnie Tymoch powinien zostać ukarany za wprowadzanie w błąd akcjonariuszy na swoim prywatnym blogu ( jakby na to nie patrzeć, to jest to też przekazanie informacji do wiadomości publicznej przes osobę uprawnioną ).
Po ostatnim komunikacie pozostało mu ok. 120 tys. akcji ( dopuszczony do obrotu ). Ciekawe, czy mu wystarczy ich spieniężenie na pokrycie ewentualnej kary.
Pzdr.
KLEKSIE drogi święte słowa piszesz . tu nikt się nie liczy z kulturą a szkoda. Chwalimy się nie tylko za twardą postawę podziwiamy cię również za to, że dbasz o język ojczysty i walkę z chamstwem na tym forum. KLEKSIE - muszą pierwszy uderzyć się w pierś gdyż kilka dni temu zasugerowałem jakobyś był takim KLEKSEM w majtkach (od popuszczenia w chwilach strachu) i teraz jest mi wstyd....
nie chciałem tak na wprost i lekko przyrównywać cię do tego ...no sam wiesz (na g...)
Też tak uważam pod warunkiem,że znowu nie lecą w h.a i nie wywalają pozostali co mają
Gadanie a robienie to dwie rózne rzeczy.Na blogu ten kuta.... tez pisał,że nie będzie a tu nagle info po infie. Tez mi się wydaje,ze zwalania kursu już nie ma dalej sensu bo sami sopbie szkodzimy,więc przynajmniej kurs stanie w miejscu.
Pytanie tylko co oni mają zamiar robić? Na czym zarabiać?
Z pełnym szacunkiem do Ciebie,ale przemawia przez Ciebie pogarda do innych ludzi i żądza pieniądza.Ja rozumiem,że to GPW ale jesli masz zmaiar komuś dowalać to zmień miejsce i idz gdzie indziej,co? Ja Ci nie ubliżam i się ironicznie z Ciebie nie nabijam.
Zyczę Ci mega zarobków i tak trzymaj,ale nie nabijaj się bo to tylko świadczy o Tobie.
KLEKS
Ty nie załamuj rąk i nie siedź na tej spółce w oczekiwaniu na 1,50 czy 2 zł, oddaj 30% na najbliższej górce ...i wskakuj w inne byle nie NIELOTY ...
te świństwo człowieku może jeszcze pojechać na 10 gr