Do "Alik" - myslałem ,ze chociąz te 0,50 zł obronia i tam zatrzymają spadki. Jednak teraz ,po dzisiejszym dniu nie mam wątpliwości,ze nie trzeba miec juz złudzeń - spółka pod bankructwo zmierza. Widac połasili sie na szybką kasę i posprzątali ludzi.
Cel był szybki i widać skuteczny!
Nie wierzę już a nic :"Alik",to bez sensu wszystko jest.
Wywalają i maja to gdzieś. Dostaną karę po 100 000zł i tyle a zarobiają nawet dzisiaj zapewne. Banda sku ..............
Jestesmy bez najmniejszych szans na ten proceder, jedziemy do zamknięcia firmy i tak to widzę.\
pozdro
Kleks, możliwe niewielkie odbicie, ale kierunek jeden do 5 gr. Zgadzam się firma wydmuszka. Dziwię się, że takie coś ktoś dopuścił do obrotu. Chyba ładnie posmarowali gdzie trzeba.
Nikt tego g..na nie rusza nawet,wszystko w temacie.Przekręt polega na dopuszczeniu tego do notowań NC. Mało tego,powinni byli to dawno zawiesić do wyjaśnień i przede wszystkim sprawdzić czy aby nie sciemniają i nie wywalają akcji.Zawieszą jak będzie już chodził po 0,01 zł.
Alik, - jest to normalne, że przed ruchem w górę jest lament na forach, a co niektórzy naganiają, aby kupić jak najtaniej - bo jaki sens miałoby ich pisanie negatywne o spółce jeśli jej nie posiadają ??? oczywiście chęć wprowadzenia w błąd mniej zorentowanych i łatwowiernych posiadaczy akcji , .. i to się częściowo udaje, a potem znów będzie frustracja i narzekanie bo ktoś odda akcje w dołku przed wzrostem
Mówiłem, wywalcie to gówno jak po 55 groszy chodziło. Teraz czeka was opadanie kursu pod własnym cięzarem i bankructwem już wkrótce.
Następny przekręt zaliczony.
Brawo Tymoch!
Kto nie ma akcji kolego? Ja mam i to od początku,więc nie pisz mi qwa o jakims odbiciu o 20 % lub lekko wyższym. Jaki sens naganiac na spadki skoro mam te akcje. Spojrzyj jednak uczciwie na sprawe a nie pitol ,ze ktoś nagania na spadki. Przeciez to nie ma na czym zarabiać i na jakiej podstawie ma byc odbicie skoro oni mają akcje po 0,05 zł ???
Bedzie odbicie to zaczną wywalac na potęgę i sie posramy z tych akcji.
Trzeba tez pisac prawdę a nie pitolic o wzrostach. jezeli sa podstawy to ok,ale tutaj nie ma nic poza marzeniami i chciejstwem Tymocha.
no wlasnie, ja tez od dawna jestem ubrany, teraz mozemy tylko pomarzyc ze Tymoch wyladuje za kratami. powinnismy go bojkotowac na kazdym froncie. spadki sa niestety tutaj nieuniknione, beda wywalac do ostatniej akcji - musza bo juz wszyscy zrozumieli ze ta ich niby spolka to tak naprawde szulernia.