to nie górka, gorka to będzie dopiero
inna sprawa że trzeba było sie pakowac ponizej 40 groszy
ja najdrozsze mam kupione po 40 groszy.
policz sobie c/z jak spółka zrealizuje swoją podniesioną prognoze
1 zeta to uczciwa cena
wcale nie wygórowana
2 złote to moze na ten czas za dużo ale zobaczymy fudnamenty spółki i prognozy za rok to kto wie
w sumie 2 złote to cena emisyjna.
myslisz ze ten obrót się wziął bo jakiś naganiacz wczoraj napisał na forum ze dzis wzrośnie?
nie chce sie wypowiadac na temat twojej inteligencji bo raczej masz cel piszac ten post a nie sadze ze pieszesz szczerze ale zobacz sobie ostatnie posty
ja ostatnio napisalem posta z miesiac temu i nikt od tamtej pory nie napisal ani jednego posta na temat tej spolki. nikt poprostu nie zna tej spolki a myslisz ze czemu ona kosztuje takie smieszne pieniadze? jezeli zrealizuja prognozy to czysty zysk bedzie ponad 10 groszy na akcje. przy cenie nawet 50 groszy to c/z bedzie wynosiło 5
znajdz mi taka tania spolke
najtansze spolki na NC maja c.z na poziomie 10 czyli 2 razy wiecej. a srednia jest kolo pewnie 15 - 20 - trzeba by poszukac. Wiec nie pisz takich bzdur.
zreszta ja nie ukrywam ze moge sie mylic zrobilem swoja analize spolki wyszło mi ze spolka jest sporo ponad 2 razy wiecej warta kupiilem na tyle ile moge sie pomylic i stracic a teraz czekam nie sprzedam ani po 50 groszy ani po 70 , zastanowie sie nad złotowka chyba ze sytuacja sie zmieni.
zgadzam sie z toba myslacy ... spolka z ogromna perspektywa . przez ostatnie miesiace byl ruch jak na osiedlowym warzywniaku a teraz widac ze ktos wiekszy sie pakuje i napewno na 1 zl sie nei skonczy ja tu juz siedze od poziomu 30 gr i czekam az poszybuje wysoko .. ponad 1 zl
Dnia 2010-07-26 o godz. 14:20 ~pkc napisał(a):
> WYWALAĆ NIEDOWIARKI JEŚLI NIE CHCECIE JECHAĆ DALEJ
OKAZJA
> JEST
ALE CO WYWALICIE JAK NIE MACIE PAPIERA :-)))))))
spieprz.idioto cfelu jeden piszesz z różnych komputerów robiąc tłok na forum .nie wierzcie mu to naganiacz ,pieprz.dupek...
Dnia 2010-07-26 o godz. 14:43 ~pkc napisał(a):
> ZROZUMIAŁA JEST TWOJA ZŁOŚĆ :-))))))))))))))))
jeżeli myślisz ofermo że kupiłem maximusa po twojej nagonce to sie mylisz ...twoje dni na tym forum i manipulowaniem kursami powoli się kończą mam zgromadzony i solidnie udokumentowaną dokumentacje dotyczącą twoich zagrywek a szczegółową analize odpowiednie organa zrobią teoich zleceń itd...ża parę dni te uśmieszki znikną
Do 52 gorszy to byłą mega promocja. W arkuszu dalej nie było akcji. Ale do 1 zeta nadal jest promocja. Później to juz tylko tanio. Najtańsza spółka na NC. C/WK 1,12. CO TO JEST???? A raport już 12 sierpnia. Będzie się działo.
Oprócz tych
co tu wsiadaja i wysiadaj ana chwile
co tylko gadaja a nie znaja Społki
co pisza zeby nagonic na S lub na K
sa tacy jak ja -Spólke prawidlowo ocenilem przy 27groszach gdy jasne stało sie iz z firmy przynoszacej straty stanie sie firma robiaca casch w 2010 r i dodatkowo bez balastu długów
wiekszosc papiera mam kupowane pon 30groszy i teraz na luzie patrze w przyszlosc
wczorajszy wzrost to poklosie artykulu w PB oraz sytuacji fundamentalnej tego papieru i firmy
pozostaje usiasc w fotelu i spokojnei poczekac na kanal rzedu 60-80 gr