Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ZAKUPY.COM === NEWCONNECT === KIERUNEK 1 ZETA !!!!!!!!!!!!!!!

myslisz ze ten obrót się wziął bo jakiś naganiacz wczoraj napisał na forum ze dzis wzrośnie?

nie chce sie wypowiadac na temat twojej inteligencji bo raczej masz cel piszac ten post a nie sadze ze pieszesz szczerze ale zobacz sobie ostatnie posty
ja ostatnio napisalem posta z miesiac temu i nikt od tamtej pory nie napisal ani jednego posta na temat tej spolki. nikt poprostu nie zna tej spolki a myslisz ze czemu ona kosztuje takie smieszne pieniadze? jezeli zrealizuja prognozy to czysty zysk bedzie ponad 10 groszy na akcje. przy cenie nawet 50 groszy to c/z bedzie wynosiło 5
znajdz mi taka tania spolke
najtansze spolki na NC maja c.z na poziomie 10 czyli 2 razy wiecej. a srednia jest kolo pewnie 15 - 20 - trzeba by poszukac. Wiec nie pisz takich bzdur.
zreszta ja nie ukrywam ze moge sie mylic zrobilem swoja analize spolki wyszło mi ze spolka jest sporo ponad 2 razy wiecej warta kupiilem na tyle ile moge sie pomylic i stracic a teraz czekam nie sprzedam ani po 50 groszy ani po 70 , zastanowie sie nad złotowka chyba ze sytuacja sie zmieni.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.