Trinity się wysypał z akcji i od tego momentu są na tym papierze niskie obroty i nieadykwatna wycena. To co czytam o Grzegorzu Hajdorowiczu na forum to zwykłe pomówienia. Przede wszystkim to wybrali go głowni akcionariusze, a na pewno nie działaja na swoja niekorzyść. Gdyby naprawde działał na szkode spółki to juz dawno by sie go pozbyli. Ponadto Hajdarowicz znany jest z drastycznych zwolnien ludzi i redukcji niepotrzebnych kosztów. Z resztą sami sprobujcie kupic pakiet choćby 50tys. akcji aby cena nie podskoczyła powyżej 2zł - niemozliwe, tak małe obroty. Fakt że s tego samego powodu może tez spadać - ale jak ktos nie inwestuje na kilka dni lecz w dłuższym okresie to ma pewne zyski.
Co ty za bzdury wypisujesz? Kto wybierał Hajdarowicza? Hajdarowicz jest właścicielem (poprzez Trinity i Fundusz Gamma "coś tam") ok. 44% akcji Jupka. On faktycznie zarządza Jupiterem.
Szkoda że nie ma chętnych do jakiejś dyskusji. Nikt nie zapytał nawet jak to wyceniłem, nie zaproponował własnego sposobu wyceny.
Jakaś merytoryczna dyskusja na temat którejkolwiek spółce była wy wskazana a nie tylko przepychanki słowne.
Ja zaproponoalem swoja wycena porownujac wskaznik c/wk i wycene rynkowa bbicap nfi.
Nie wiadomo jak to wyceniac. Zyski niby sa, ale przeplywy ujemne. Takza na podstawie zyskow ja bym nie wycenial. Przychody za male jesli chodzi o kapitalizacje i cene akcji tzn niekorzystne do wyceny). Zostaje wartosc ksiegowa. Ale jak? Najlepiej do czegos porownac.
temu żaden animator ani nie pomoże, ani nie zaszkodzi, ale żeście sobie znaleźli lokatę
z ujemną stopą procentową i ile to już lat tego dopłacania ?????
tak na podsumowanie odradzam wkładanie przynajmniej własnej kasy do lokat
Jupiter, Ponar, Eurofaktor dlaczego wszyscy wiedzą ????? życzę powodzenia tu
bank strata kasy i czasu ????
OK dzieki za porade. Dobrze, ze jest ktos taki, kto martwi sie zeby drugi nie stracil i bezplatnie ostrzega o stratach. Tak na wszelki wypadek zagladaj tu od czasu do czasu i ostrzegaj, bo jeszc ktos kupi.