Ewentualne wybicie na Budopolu nie będzie większe niż do 1.35. Chociaż i to mało prawdopodobne. Już lepiej było "labiku" zainwestować w KGHM, miał byś tylko dziś 4% zysku. Podczas kiedy na tej spółce 1% zysk powoduje wielką euforie u akcjonariuszy, patrz chociaż by twoje zachowanie ....
dziękuje za poradę, KGHM kupiłem kiedyś w tamtym roku po 40 a sprzedałem w tym za 100, to było w długim terminie, a tu krótkoterminowo, można zarobić. Na budku tak dla jaj mam 50K lub potencjał finansowy na 50 K. Zaczynając miałem 10K, czyli ile razy więcej ?? Gram od września tamtego roku oczywiście na samym budku i tak na tej niekończącej się konsolidacji można zarabiać w nieskończoność. Wystarczy trochę wiedzy i czasu. Pozdrawiam labik.
To byłoby za proste i prymitywne z mojej strony. Ja daje tylko wskazówki z wyprzedzeniem kiedy będzie rosło, a później korzystam chociażby z takich instrumentów jak stop loss, czy stop limit i koszyki same się napełniają i opróżniają. Każdy kupuje i sprzedaje kiedy chce, albo nawet nic nie robi, tylko narzeka na tym forum. Pozdrawiam labik
Ja ładnie puscilem po 1.27-1.28 a teraz czekam na nizsze poziomy. Po jutrzejszych nie ciekawych wynikach jak zawsze nawet pewnie na zielono nie bedzie odkupie po 1.-16-.1.17 ;)>
Najbardziej irytuje mnie to ze duzo mowia a szczegolnie pan prezes a malo robia. Po co juz 10 raz mowia o przejeciu tej mini spolki , powinni to zrobic i to wszystko szkoda slow . Druga sprawa jest caly czas mowia o pozyskaniu zamowien od kogos innego niz gant i tak z tego nic nie ma !!!!!! Po co to wszystko ???? przez takie brednie nikt nie wierzy juz w nic . Jak taka spolke przejmuja 2 lata to ja sobie nie wyobrazam jak chcieli by przejac jakas porzadna spolke drogowa .
Przejęcie gniota trwa 2 lata bo dotychczasowy właściciel dostał czas na wyprowadzenie ze spółki co cenniejszych aktywów i wypracowanej kasy. Pewnie pozostanie wydmuszka z długami przejęta w kosmicznej cenie bez nowych kontraktów ale to nic napiszecie budopol się rozwija...