No nie było. Za duzo larma się robi i widze to raczej w ciemnym kolorze.
Nic dobrego tu chyba już nie będzie.
Ja musze czekac i wierzyc,a nóż sie uda wywalić powyżej chocby (patrz- cuda sie zdarzają) 2 zł !!!!! Qwa,chyba w nieskończonośc będe czekał.
Może pan Tymochowicz o tej nieskończoności mówił .........hmmmmm
3 zl,
Ja wiem, że ty altruistycznie, bo nie masz tych akcji i podpowiadasz innym jak zarobic, ale tu jesteśmy zgodni bo według mnie będzie a właściwie już jest jazda jakiej NC nie widział...
Misiek
Gdybym mógł wyjsc z mniejszą stratą,wyjde! Oczywiście cud musiałby sie wydarzyć by wywalić choc po 2 zł . Qwa, to co sie dzieje to powazna sprawa.Skoro Tymochowi i reszcie patrzą "na ręce" to co będzie jak przestana robic obroty?
Chyba zaczniemy grać po 2 sztuki albo i lepiej!
Jedno jest pewne - Tymoch i cały zarząd robi teraz na krótko niezłą kase.pozdro
kleks wspolczuje Ci bo przynajmniej potrafisz sie przyznac do bledu i nie zaklinasz rzeczywistosci ale jezeli Ci moge cos doradzic to wywal na najblizszej podbitce podejrzewam ze 1 zl tu nie zobaczysz a co dopiero 2 zeta .lepiej uciac strate i ocalic choc troche kasy wywalajac np.powyzej 60 groszy niz czekac na cud i patrzec jak kurs spadai i spada i w koncu nie bedzie tego czegos na NC.obys tylko z tej inwestycji wyciagnal wnioski,zycze wyjscia z jak najmnmiejsza strata
Dzięki "buffet" za radę! Myśle wlasnie jak tu najmadrzej wyjśc z tej chorej inwestycji.
Dałem ciała i basta. Nie spojrzałem po prostu na wiele rzeczy i popełniłem szkolny błąd ,za który zapłace najmocniej w historii doświadczenia na GPW. To już tak bessa mnie nie dobiła w kilka lat jak ten zafajdany IFY w tydzień !
Ja pieprze, masakra.
Będę musiał,ale muszę to zrobic w miare dobrym momencie na nie podniecając się i potem znowu mógłbym żałować.
pozdro