Ustaw się na 50 gr - może jutro ci się uda kupic - bo już w środę i puźniej zapomnij ;) Dziecko -------Tu jest w obiegu tylko 4 miliny 900 tys sztuk akcji. Jeżeli były akcje po 5 gr - to nawet mnie by było stać je wszystkie kupic na jednym razem bo to niecałe 200 tys zł :) A więc następnym razem jak cos napiszesz to sie wcześniej zastanów i oblicz na kalkulatorze - jak w mysli nie potrafisz ;)
200 tyś. to i tak za dużo, za firmę która posiada tylko .. nazwę, wykupione domeny i 'portal' (projekt możliwy do utworzenia w 3 miesiące przez średnio kumatego studenta informatyki pierwszego roku.)
Ta "firma" ma tez fatalna prace i zszargana opinie. Jest cala masa lepszych mozliwosci dla 200 kilo PLN niz kupowanie tych nic nie wartych akcji po 5gr.
obserwowałem cwaniaka Tymochowicza i współczuję tym jego kolegom, którzy się na niego nabrali .. myśleli, że oni dadzą pracę i pomysł a on ich WYWINDUJE NA SZCZYTY - ! niestety oni zasuwają a Tymochowicz jest wielką kulą u nogi spółki ... póki będzie tam się kręciło wspomnienie o tym kolesiu póty to będzie śmierdzącym g.
Xyz,
Jeśli możesz, wymień mi ze 2-3 powody dotyczące samej spółki, dzięki którym kurs akcji powinien byc aż 10-krotnie wyższy (50 groszy) niż cena nominalna?
Będę bardzo wdzięczny, bo może wiesz coś na temat tej spółki, czego ja nie jestem w stanie dostrzec?
Pozdrawiam i z góry dzięki,
Misiek
Udajesz debila czy poprostu urodziłeś się nim.Tylko 4,9mln akcji? tyle to było wprowadzone do obiegu a drugie tyle wywlił tymoch z kumplami tak,że nie prubuj palancie szukać frajerów większych od siebie.
Nicolas Games ? A co oni produkują ? Ostatnio wypuścili qpe pt. Włatcy Móch: "Olimpiada Podwórkowa" - poczytaj opinie o tym produkcie. Ostatnia aktywność na rynku to wypuszczenie owego 'produktu' 15.05.2009 roku. Od tej pory nic na rynek nie wypuścili i żadnego produktu nie byli dystrybutorem (z informacji dostępnych w sieci). Więc czy spółka w ogóle istnieje, skoro przez ponad rok nic nie zrobiła ?
Dodam jeszcze, że planują wydać 'Afterfall' vel Burżuazja w październiku - ale czy coś z tego będzie i czy projekt w ogóle ujrzy światło dzienne - tego nie wiadomo (projekt tworzony od 2005 roku i przejęty w 2009 roku przez Nicolas Games).
mimo to wolę kupić Nicolasa po 5 groszy niż Infinity po 50 groszy
wartość nominalna akcji obu spółek = 5 groszy
możliwe, że Nicolas przez długi czas nic nie urośnie, a jeśli nawet spadnie chwilowo na 4 grosze, to tym bardziej warto będzie (do)kupić
natomiast Infinity z 50-ciu groszy ma jeszcze gdzie spadać, więc ryzyko wtopienia jest tutaj dużo, dużo większe, no chyba że zacznie tu działać jakiś grubszy spekulant; jedyna przewaga jaką ma Infinity nad Nicolasem to mniejsza ilość akcji w obiegu
Udajesz debila czy poprostu urodziłeś się nim.Tylko 4,9mln akcji? tyle to było wprowadzone do obiegu a drugie tyle wywlił tymoch z kumplami tak,że nie prubuj palancie szukać frajerów większych od siebie.
No widzisz Ty jesteś palentem bo nawet nie wiesz ile akcji jest w obrocie - jest ich jedynie 4 miliony 900 tysięcy - a Tmuchowicz i spółka z liczby 7 milinów 500 tysięcy akcji nie sprzedali ani jednej bo nie mogli ponieważ nie są dopuszczone do obrotu -MATOLE