• Dlaczego wymyślam bzdurne teorie ??? Autor: ~kk [79.185.176.*]
    Mam jeszcze Moja i Patentusa.Wszystkie trzy spólki trzymane są w podobny sposób. Wniosek -robi to jakby ta sama drużyna.Na Moju to oni od czasu do czasu sprawdzają podaż przed otwarciem (ustawiają 30 k).Na Fasing tego nie robią-bo cala podaż jest od nich.Patentus obecnie to identyczny Fasing -tak samotrzymają. Co te trzy spółki lączy. ??? Fasing ostatnio tyle dobrych iformacji: zakup stali za dużą kwotę, kontrakt rosyjski, dywidenda, przewidywane zwiększenie zangażowania przez Karbon i nic.Kto blokuje kurs i dlaczego ??Gdyby to byli ludzie Fasingu to jakoś unikaliby tak pozytywnych informacji .
  • Re: Dlaczego wymyślam bzdurne teorie ??? Autor: ~fds [85.219.187.*]
    bzdurne toeorie wymyślamy dlatego ze nie potrafimy inaczej wytłumaczyc tego co sie tutaj dzieje czyli kurs w miejscu... inne wytłumaczenie tego jest duzo prostsze czyli "brak zaintersowania spółką" ta teoria jest duzo mniej bzdurna niż niektóre wymieniane tutaj jako pewnik w dodatku jest udowodniona bo jakie sa obroty kazdy widzi... gdyby były obrotu rzedu 100k200k dziennie byc moze bzdurne teorie odeszły by w zapomnienie bo nie tak latwo wtedy jednym zleceniem kurs udupic....tak wiec wniosek jest taki ze bzdurne teorie wymyslami bo obroty sa niskie co pozwala na cyrki które kazdy moze sobie interpretowac na wlasny sposób...

tak wiec stosujac taki uproszczony sylogizm

-na spółce sa małe obroty-to jest pewne
    -na spółce sa wymyślane bzdurne teorie

==na spółce sa wymyslane bzdurne teorie bo są małe obroty==
  • Re: Dlaczego wymyślam bzdurne teorie ??? Autor: ~fds [85.219.187.*]
    oczywiscie biorąc pod uwage okolicznosci czyli ciągły progress spółki to totalny brak zainteresowania ze strony inwestorów można posrzegać tylko w jeden sposób jako OKAZJA INWESTYCYJNA... dlatego tutaj jestem, KARBON również o tym wie, a ulica sie dowie prędzej czy później a akcji tyle w obrocie ze bedzie odkupywac od nas ;)
  • Re: Dlaczego wymyślam bzdurne teorie ??? Autor: ~kk [79.185.178.*]
    Zrobił zagadkową transakcję prawdopodobnie sam z sobą i teraz ustawia zlecenia .
  • Re: Dlaczego wymyślam bzdurne teorie ??? Autor: ~cvbnm [85.128.62.*]
    A jaką masz teorię dotyczącą katastrofy w Smoleńsku?
  • Re: Dlaczego wymyślam bzdurne teorie ??? Autor: ~kk [79.185.191.*]
    Bolshajaja oshibka !!!
  • Re: Dlaczego wymyślam bzdurne teorie ??? Autor: ~cvbnm [85.128.62.*]
    No, to akurat z tym się zgadzam...
[x]
FASING 1,60% 12,70 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.