• SOBOLLLLLLLLLLLL kiedy zamkniesz ten kramik Tymochowi???? Autor: ~wabik [83.24.198.*]
    pisałem dwa razy do tych debili i nic, inni też pisali a oni siedzą karwa w dupie i nic nie robią. Za to jak jutro jedną akcją podniose kurs Tymochowi to mnie zamkną pewnie.taki złodziejski kraj...raj dla złodziei i tyle
  • Re: SOBOLLLLLLLLLLLL kiedy zamkniesz ten kramik Tymochowi???? Autor: ~kleks [87.205.130.*]
    Ja tez pisałem z imienia i nazwiska- bez odzewu!
    Najlepsze jaja polegały na tym,ze dzwoniłem do IFY (do ich zajeb....... siedziby)
    Jakas babka (łączniczka) łączyła mnie kilka razy i nikt tam nie odbierał.Zrozumiałem ,ze mam doczynienia z centralą telefoniczną.
    Potem odebrał jakichś kierownik,zostawiłem nr,tel i prosiłem by zadzwonił do mnie ktoś z relacji Inwestorskich. Mija 3 dni i dupa blada w biały dzień.
    Facet mi gada,ze nie jest upoważniony do odpowiadania,więc kazał zostawic mi namiary
    Zostawiłem i echo!!!!!!!!!!

Do KNF pisałem dwa razy - BEZ ODPOWIEDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: SOBOLLLLLLLLLLLL kiedy zamkniesz ten kramik Tymochowi???? Autor: ~wabik [83.24.198.*]
    nie wiem o co chodzi ,kiedyś pisałem w sprawie innej spółki i dostałem odpowiedx a teraz cisza...Kurva chyba jutro zadzwonię do tego KNF-u bo szlag mnie trafia
  • Re: SOBOLLLLLLLLLLLL kiedy zamkniesz ten kramik Tymochowi???? Autor: ~kleks [87.205.130.*]
    "wabik" - nie wiem czy jest sens dzwonić bo za nim cos zrobią to IFY nie będzie na NC
    Za szybko spada każdego dnia,więc nie wiem czy jest sens teraz.Straciłem wszystko (serio) i qwa pogodziłem się z tym,ze to był szybki myk Tymocha na kasę.
    Bez sentymentów nas załatwił i co by nie mówił ile by nie podniesli spekulacyjnie to i tak kierunek jest jeden - 0,05 zł.
    Jedna grupa tu zarabia i decyduje,kiedy zmiana kierunku,kiedy w góre a kiedy znowu w dół.
    Spekulant drobny raz zarobi a drugim w dupę znowu (jak na OIL).Tam też nie tacy popłyneli.
    Popatrz na schemat gry,jedna i ta sama klika robi tu biznes. Raz zwala i zbiera niżej,potem pompka lekka i zwałka . jeden drobny zarobi,reszta w tyłek.
    Jednym słowem Tymoch miał rację - NIESKOŃCZONOŚĆ SPADKÓW !!!!!!!!!!!!!!
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.