15.07. Warszawa (PAP/EBI) - Nr: 18/2010
Zarząd Spółki Infinity S.A. z siedzibą w Warszawie informuje, że dwaj Członkowie Rady Nadzorczej Spółki oraz Członek Zarządu Spółki ze środków pozyskanych ze sprzedaży akcji Spółki, dnia 14 lipca 2010 udzielili pożyczki na rzecz Infinity S.A. w łącznej kwocie 600 000zł.
Pożyczka została udzielona na okres jednego roku, oprocentowanie wynosi 5% rocznie.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt.2 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
kom ebi abs
To nie kjest pożyczka od członków RN tylko de facto od inwestorów , którzy to gó....no od nich kupili za kupę kasy. Kupili po 5 gr , sprzedali po 1 PLN. Liczcie i uczcie się!!!
Patrzcie jakie jaja - sprzedaż miała nie iśc do kieszeni członków zarządu tylko na dokapitalizowanie.Co zrobili -POŻYCZYLI KASĘ!
PRZECIEZ KASE ZA ROK TRZEBA ODDAĆ,WIĘC TYM SAMYM NIKT NIE BĘDZIE PAMIĘTAŁ,ŻE WYWALILI AKCJE!!!!!!!!!!! (kasa po obiegu wraca do kieszeni członków zarządu).Ale jaja!!!!!!!!!!
Ale jaja !!!!!!!!!! Wywalili papier i oddali na 5% rocznie do banku buuuhahahahaaaaaa.Woleli oddać na 5% rocznie niż trzymac śmieci, ale wydymali ludzi.
Zgadnijcie na co pójdzie ta pożyczona kasa?
Otóż głównie na pensje dla zarządu.
Zajebisty mechanizm prawda? Najpierw sprzedajemy gufno warte akcje ciemnej hołocie, później kasę pożyczamy sami sobie na procent, a odsetki będzie spłacać spółka z zysków, tzn. z emisji nowych akcji. Hahahaha
widać było przekładanie z reki do reki-że wy sie na to nabieracie to śmiać mi się chce. Nie mówię że zaraz w jedna sesję będzie 5 zeta ale na boga to co sie tu wyrabia to jakies szalenstwo. Na parkiecie tez jeden drugiego nagania i lawina idzie jak po sznurku zadnej merytorycznej rozmowy tylko jakieś bełkoty ubranych po różnych cenach -wywalających i czekających na 0,05. Opanujcie sie trochę wiadomo ze ta cała firemka to śmiec ale jak wiadomo nie jeden śmiec dał wiecej zarobić niż każda inna perełka. Wiec skąd ta cała nagonka??? az taka>>?
Wabik,
Ja pisałem po pierwszym dniu notowań o 30 groszach, a następnie o 5 i napiszę Ci szczerze, że "naganiam", bo teraz to już naprawdę nie wiem czy nawet tyle te akcje są warte.
Ta cała spółka to jedynie pomysły, plany, tworzenie wizerunku, a czynów po prostu żadnych, oprócz nie płacenia zobowiązań.
Dla mnie nie cena emisyjna, ale wpuszczenie takiej spółki na GPW to skandal i uwierz, że raczej 5 gr. niż 5 zł.
Pozdrawiam,
Misiek