• NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~kleks [87.205.130.*]
    INFINITY SA korekta raportu okresowego 15/2010 z dnia 12 lipca 2010

15.07. Warszawa (PAP/EBI) - Nr: 17/2010
    Zarząd Spółki INFINITY S.A w Warszawie przekazuje korektę raportu okresowego 15/2010 z dnia 12 lipca 2010.
    Korekta dotyczy akapitu drugiego, informującego o łącznej liczbie zbytych akcji.
    Poniżej pełny raport w poprawnym brzmieniu:
    "Informacja o zbyciu akcji przez Członka Rady Nadzorczej.
    Zarząd INFINITY S.A. z siedzibą w Warszawie informuje, iż na podstawie zawiadomień otrzymanych w dniu 12 lipca 2010 roku od Członka Rady Nadzorczej Spółki, sporządzonych zgodnie z art. 160 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi, powziął informację o transakcjach zbycia akcji Emitenta przez Członka Rady Nadzorczej Spółki.
    Z przekazanych informacji wynika, że Członek Rady Nadzorczej Emitenta w dniach 8- 9 lipca 2010 r. dokonał zbycia łącznie 297.588 akcji, z czego:
    1. 50.000 akcji, po cenie jednostkowej 0,00 zł za jeden walor. Transakcja została dokonana w drodze czynności cywilnoprawnych poza rynkiem regulowanym - umowa darowizny.
    2. 35.395 akcji, po cenie średniej 0,91 zł za jeden walor. Transakcji dokonano w czasie sesji na rynku NewConnect organizowanym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. Transakcja została dokonana w celu dofinansowania Spółki.
    3. 212.193 akcji,po cenie średniej 0,79 zł za jeden walor. Transakcji dokonano w czasie sesji na rynku NewConnect organizowanym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. Transakcja została dokonana w celu dofinansowania Spółki
    Osoba zobowiązana do przekazania informacji nie wyraziła zgody na publikowanie danych osobowych."
    Podstawa Prawna: § 5 ust. 1 pkt.1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect".
    kom ebi abs
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~kleks [87.205.130.*]
    Oni już qwa sami nie wiedza ile wywalili.Chłopaki się pogubili delikatnie.
    Jest za co pod co spadac .NAPRZÓD SPEKUŁO,DO ATAKU!
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~antyfrajer [83.26.141.*]
    a tymoch w piątek na swoim blogu zaklinał się że nikt nie wywalał z zarządu,ale jaja.
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~kleks [87.205.130.*]
    Wiem,że tak pisał.Osobiście zadawałem mu pytania. W kilka dni dostalismy więcej informacji niż gdziekolwiek indziej,same korekty.Te łajzy pogubili się i nie wiedzą ile wkońcu wywalali.Tak szybko wysypują ,ze nie nadążają z prawdziwością informacji.
    Spokojnie,zaraz kolejna seria - "DAROWIZN" i dokapitalizowania firmy.
    Tylko patrzec i zachowac spokój.
    Qwa,ale wlazłem.Pozamiatali mnie pieknie i zostało mi na kredki do szkoły dla mojego syna.
    Ale wiesz jak to jest- jedyne co mnie trzyma na tej spółce to "WIZJA" że wejdziemy zaraz na NASDAQ I DO ROSJI.
    Warto poczekac i zaufac mu. NIESKOŃCZONOŚĆ -to moja wizja i co mnie trzyma
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~antyfrajer [83.26.141.*]
    Kłamał jak z nut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Poniżej odpowiedzi z jego blogu.

Drogi Panie, po pierwsze dość jasno napisałem sporo już komentarzy, z których może Pan wyczytać bardzo wiele. Po drugie, nie będę się z Panem bawić w przekazywanie komunikatów w kwazi- prywatnej formie, ponieważ to mój prywatny blog, ale wszelkie informacje otrzyma Pan w oficjalnych raportach, oświadczeniach i w wywiadach. Marny taki chwyt - czy może dam się złapać. Proszę wymyślić coś bardziej wyrafinowanego. Następne może będzie pytanie ile akcji i kiedy kto sprzeda ?
    Moją rolą jako prezesa zarządu jest udostępnienie wszystkim inwestorom jednakowego dostępu do wszelkich informacji i proszę to uszanować. Nie prowadzę prywatnego folwarku, tylko spółkę giełdową.
    Polskie prawo - implementujące wzorcowe normy europejskie - przewiduje szeroki zakres obowiązków informacyjnych dla spółek giełdowych. Ustawa o ofercie publicznej wymienia trzy wzajemnie uzupełniające się kategorie informacji, które podlegają obowiązkowi przekazania do Komisji Nadzoru Finansowego i do Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie - informacje bieżące i okresowe oraz informacje poufne. pozdrawiam Reply +3 Vote up Vote down piotrtymochowicz · 5 dni temu
    na wypadek gdyby to miało Was uspokoić, proszę bardzo, to akurat mogę podać.
    Od pierwszego dnia GIEŁDY do dziś
    NIE SPRZEDAŁEM ŻADNEJ AKCJI.
    Innymi słowy: Łączna liczba moich sprzedanych akcji dnia 6.07 ZERO
    łaczna liczba moich sprzedanych akcji dnia 7.07 ZERO
    łączna liczba moich sprzedanych akcji dnia 8.07 ZERO
    Pozdrawiam i zatem spokojnych snów.
    PROSZĘ NA PRZYSZŁOŚĆ UWAŻNIEJ CZYTAĆ MOJE KOMENTARZE
    To też jest super odpowiedź

5 dni temu
    Panie Zbyszku, główni akcjonariusze posiadają więcej niż 70 procent spółki. To po pierwsze.
    Po drugie nie jest w interesie żadnego z nas, głównych udziałowców - sprzedawać swoich akcji, w interesie dobrze pojętym a nie spekulacyjnym. Przecież gdybym skonstruował "wydmuszkę" byłbym spalony na rynku.
    A 30 lat dość ciężkiej i wytrwałej pracy - to jakby znacznie więcej, niż parę milionów zarobionych na spekulacji.
    Przepraszam za brak skromności, ale uważam, że może nie tylko moje nazwisko, ale moja praca przez te lata jest o kilka rzędów wielkości więcej warta.
    Dlatego wybaczy Pan, ale dość żenujące są dla mnie zapewnienia, że nie jestem spekulantem, że wiem co robię. A zresztą jak Pan sam napisał będą - raporty.
    Dlatego mając świadomość, że to CZAS - będzie weryfikatorem tego co mówię i co piszę jestem spokojny.
    Skonstruowaliśmy tę spółkę będąc PASJONATAMI nie tylko pomysłu ale i metody na całe życie, dlatego proszę o cierpliwość i trochę więcej zaufania.
    Na pewno nie zrobię niczego, co mogłoby destruktywnie wpłynąć na losy spółki.
    Jedynie co ma to firme z długami. Po to wlazł na NC i znalazł takich frajerów jak ja na przykład,ale cóż teraz zrobić. Jedynie to wierzyć w NASDAQ I ROSJĘ.
    Wspaniała wizja,Azja, Ural,Czernobyl,góry,stawy, jeziora rosyjskie ..........itd
    Juz nie wspomne o NASDAQ - tam to dopiero!

Przyświecał mu jeden cel - szybka kasa i dziekujemy państwu !!!!!!
    To co kleksie,dzisiaj jaśnie wielki tymoch zafunduje zamknięcie -15% ?
    Nie no,minus 15 to nie będzie. Widać,że spekulanci czają się od 0,60 zł i poniżej na zakupy. Sądzę,że powinnismy zaliczyć wzrost w okolice 0,75 zł -0,80zł.- spekulacyjnie oczywiście. Myslę,że Tymoch zaserwuje nam tym razem pozytywne jakieś info pod dalsze wywalanie po wyższych cenach.
    Info zapewne dziś po sesji
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~jack230 [83.10.70.*]
    zawsze jeszcze można obniżyć wartość nominalną akcji z 5 na 1 grosz, a potem zrobić...resplit 100do1 i zabawa od nowa..
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~Gracz [83.10.102.*]
    Sami sobie jestescie winni. Jak sie nie zna cykli gospodarczych to tak wlasnie sie konczy (tzn zaczyna). Oczywiscie gdy nadejdzie nowa hossa znajda sie amatorzy ktorzy odbiora od was te papiery z sowita premia.
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~wabik [83.24.198.*]
    uwżam iż obecnie sami sie nakręcacie- spekulanci igraja na waszych emocjach....wiecznie spadac nie bedzie...nie nakrecac sie siedziec na dupie i tzrymac papier-jesli juz ktos posiada.
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~nobody [83.7.205.*]
    Dnia 2010-07-15 o godz. 14:26 ~wabik napisał(a):
    > uwżam iż obecnie sami sie nakręcacie- spekulanci igraja na
    > waszych emocjach....wiecznie spadac nie bedzie...nie
    > nakrecac sie siedziec na dupie i tzrymac papier-jesli juz
    > ktos posiada.

Oczywiście, że wiecznie spadać nie będzie.

Poniżej 1 gr spaść się nie da...
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~obi van kenobi [188.146.106.*]
    tak tak tymoch baedzie budował stacje kosmiczna ........tylko ze z klockow lego........i ma na to wizje.......a ze klocki drogie to......trzeba było troszke sprzedac...........chłopie pier....olenie o cyklach .......to co w bessie zarabiac nie mozna............upierdolił was i to na dobre.....
    Do "antyfrajer" - spójrzmy na sprawe spekulacyjnie.Największe obroty to poziom cenowy 0,90- 1,03zł i tam własnie zostało kupę papiera.Akcji w obrocie 5 mln szt.
    Zabawe zrobili od ceny 0,80zł do teraz i to nie dużą ilościa akcji.
    Wieksza część ludzi czeka spokojnie na powrót do ceny zakupu przynajmniej i zakładam,ze nieznaczna częsc ludzi wywalała na stratach licząc ,że odkupi niżej (ale to nieznaczna częśc ludzi). Z powyższym tutaj musi byc odreagowanie,gdyz nie będą się kisili non stop na dole.Każdy spekulant chce zarobić,więc uderzą napewno i nie mam co do tego złudzeń.Mają mało akcji teraz ,stąd i małe obroty.Większa część zaparkowana od 1,03zł do 0,90zł !!!!!!!!!

Cały czas spadac nie będą bo sami nie będą sobie "strzelać w stopę".
    Musi odbić i stawiam na poziom 0,75zł / 0,80zł.

pozdro
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~wabik [83.24.198.*]
    zobaczcie co teraz robią na 0,61 postawili krzak na ukrytym i zaciągają zeby leszcz myślał że wywałka a oni spokojnie robią swoje wymianki:)bedzie dobrze
  • Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha) Autor: ~dk [83.15.127.*]
    na blogu Tymoszenki napisane jest że to tylko spekuła, od jutra proponuję zawiesić to dziadostwo
    Bardzo możliwe ,że tak będzie kleksie.Ale z drugiej strony jak by mieli pompować z obecnego poziomu powinni zrobić zamek na około +10% potem dobre info i jutro otwarcie z luką na kokło +10,+ 20%
    swoją drogą to jeszcze sie zastanawiam czy sobol nie powinien za kraty trafić za współudział. Przecież korwa to jest szaleństwo , co oni w tym KNF-ie robią-już tydzień temu do nich pisałem -dwa raz i nic dupa żadnej odpowiedzi i żadnej reakcji. Złodzieje. Ten cały kramik już p[rzy 1 zeta poiwinien być zawieszony a te kórwy dalej czekają, zeby wiecej nas oskubać
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.