Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: NOWE INFA - SAME KOREKTY ! ATAK SPEKUŁA,ATAK (hahaha)

Kłamał jak z nut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poniżej odpowiedzi z jego blogu.

Drogi Panie, po pierwsze dość jasno napisałem sporo już komentarzy, z których może Pan wyczytać bardzo wiele. Po drugie, nie będę się z Panem bawić w przekazywanie komunikatów w kwazi- prywatnej formie, ponieważ to mój prywatny blog, ale wszelkie informacje otrzyma Pan w oficjalnych raportach, oświadczeniach i w wywiadach. Marny taki chwyt - czy może dam się złapać. Proszę wymyślić coś bardziej wyrafinowanego. Następne może będzie pytanie ile akcji i kiedy kto sprzeda ?
Moją rolą jako prezesa zarządu jest udostępnienie wszystkim inwestorom jednakowego dostępu do wszelkich informacji i proszę to uszanować. Nie prowadzę prywatnego folwarku, tylko spółkę giełdową.
Polskie prawo - implementujące wzorcowe normy europejskie - przewiduje szeroki zakres obowiązków informacyjnych dla spółek giełdowych. Ustawa o ofercie publicznej wymienia trzy wzajemnie uzupełniające się kategorie informacji, które podlegają obowiązkowi przekazania do Komisji Nadzoru Finansowego i do Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie - informacje bieżące i okresowe oraz informacje poufne. pozdrawiam Reply +3 Vote up Vote down piotrtymochowicz · 5 dni temu
na wypadek gdyby to miało Was uspokoić, proszę bardzo, to akurat mogę podać.
Od pierwszego dnia GIEŁDY do dziś
NIE SPRZEDAŁEM ŻADNEJ AKCJI.
Innymi słowy: Łączna liczba moich sprzedanych akcji dnia 6.07 ZERO
łaczna liczba moich sprzedanych akcji dnia 7.07 ZERO
łączna liczba moich sprzedanych akcji dnia 8.07 ZERO
Pozdrawiam i zatem spokojnych snów.
PROSZĘ NA PRZYSZŁOŚĆ UWAŻNIEJ CZYTAĆ MOJE KOMENTARZE

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.