• inni zwolennicy moja Autor: ~ojciec_dyrektor [83.17.144.*]
    http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=111870&postdays=0&postorder=asc&start=1170
    jest to komentarz do wypowiedzi Koseckiego na łamach Parkietu - pochodzący z ww. forum.
    "Ale "bzdety" takiego "pomysłowego" prezesa ta firma jeszcze nie miała, co wywiad to nowe kierunki działania i rozwoju a stale notują stratę, którą ukrywają pod płaszczem kreatywnej księgowości. Żądamy konkretów Panie Kosecki !!! W historii MOJA miał pan chyba najwięcej pomysłów na ratowanie firmy ale również najwięcej NIEWYPAŁÓW. Może zatrudni pan więcej młodych handlowców po studiach (i po rodzinie oczywiście) dodajmy bez kontaktów i znajomości branży aby rozkręcili interes ?
    103 tys. zysku w II kw. tj. 34 333 zł zysku miesięcznie. Tyle to potrafi zarobić średnio prosperujący WARZYWNIAK osiedlowy bo dobry osiąga lepsze wyniki !!! WSTYD !!!
    Moja propozycja dla MOJA !!! Zrównać go z ziemią, postawić osiedle domków jednorodzinnych pod nazwą "Twoje osiedle MOJA emerytura" (wspominana kiedyś deweloperka). Na środku postawić budkę z warzywami a za ladą prezesa Koseckiego - niech sobie chłopina posprzedaje tam gdzie się nadaje !!!
    A za stróża oczywiście techniczny, niech dalej dba o ład i porządek (o zieleń) na zapomnianym przez wielki świat biznesu małym osiedlu ... z warzywniakiem pośrodku ... .Sielanka po prostu !!!
    Oto jest recepta na sukces obecnego zarządu MOJ SA. "
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    mimo tej krytyki moj jednak kryzys jako-tako przetrwal i jest caly czas na plusie-rok temu 0.5mln-dobre i to.to mala firma wciaz na swoje zyczenie/mialy byc przejecia ale kasa poszla na sponsoring fasinga.wlasciwie okradli akcjonariuszy z ipo i nie realizuja celow emisji.kursem sie nie przejmuja nie stac ich nawet na buy-back.w kwietniu kosecki mowil ze lada dzien konkrety o biomasie i nic.2 razy zawitala tu spekula bo na tych nieudacznikow z katowic nie ma co liczyc.widac to po zachowaniu fasingu/pozdro
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~rel [77.253.183.*]
    a czy wiecie że szef działu konstrukcyjno technologicznego (odpowiedzialny za zwiększanie efektywności - obniżenia kosztów produkcji i za tworzenie nowych projektów i nowych produktów) jest 2 lata po wylewie i 1,5 roku po cięzkim ataku serca?
    ma zaniki pamięci i leeki paraliż jednej części ciała.
    jest przydupasem technicznego więc nadal kieruje działem, oczywiście jeżeli pamięta którym
    h.pisarek - możecie to sobie sprawdzić
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~Marek [85.14.84.*]
    Więcej jest w tej firmie ludzi chodzących i nie robiących niż tych którzy naprawdę pracują.Po co na jedną hale dwóch kontrolerów jakości?Po co syn kierownika walący w kule cały czas ,panowie to są wasze pieniążki które się marnują,W biurach więcej ludzi niż na produkcji proporcja 50/50,według wszelkich zasad ekonomii przy takim myśleniu prezia ta firma musi paść prędzej czy póżniej druga zmiana szkoda słów pracują 2 czasem 3 osoby stróż światło się świeci wszędzie,Ktoś powinien beknąć.Majster w ogóle nie ma pojęcia o mprzydzielaniu prac pracownikom,Nie wspominając że rysunku technicznego nie zna on w ogóle szkoda gadać
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    jezeli masz kontakt z zakladem-to msz prawdziwy poglad na spolke.ja jako akcjonariusz patrze na cyferki wskazniki itd.inne podobne spolki sa na zero na wynikach.tu sa jednak plusy placili regularnie dywidende.mozna bylo gorzej wdepnac.mnie frapuje jednak fasing-spolka jak marzenie na 1 rzut oka.a na akcjach kicha.albo jest trup w szafie albo warszawka nie wie co ma-albo to jest b.dluga akumulacja.bo papier jest warty duzo wiecej/pozdro
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~kris b [83.9.119.*]
    rel i ojciec dyr.podali dla mnie tyle szczegolw tech.ze dla mnie laika to dowod ze sa z tej branzy .ale i oni zgodza sie ze mojowi na razie bankructwo nie grozi-jest tanio wyceniany.spolka jakos sie czlapie-zawsze na plusie.warto by poznac ich zdanie na temat klucza w tym calym bajzlu-tj.fasing sa-niby perelka a na gpw nikt tego patykiem nie chce dotknac.co najmniej b.dziwne/pozdro
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~andy [89.77.165.*]
    Syf, kila, mogila. Coraz wieksze pakiety na sprzedaz na coraz nizszych poziomach. ciekawe gdzie to w koncu spadnie.
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~szcz [195.116.222.*]
    raczej chcący taniej kupić straszą na niepłynnym papierze.Wczoraj ktoś rano sprawdzał 35000 szt po 2,75 zł - uzbierało się 8000.Strzał po obecne 8500 po 2,50 i mała poprawka i jesteśmy pod 3 zł.
    czy ja wiem?

Jakos nie widac chetnych do sprzatniecia tych 8,5 tys.
    coraz mniej ciekawie
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    popieram poglad szcz-duze s-straszenie-i malo im wpadlo oddaja ostatnie lajzy.co jakis czas spekula wybiera papiery malo plynne/np.ampli.dragowski,resbud-akcja na 2dni/ tu byli 2 razy.ostatni raz dlugo temu.doczekamy sie ruchu.bo o tych nieudacznikach z katowic nie ma co liczyc/pozdro
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~Marek [85.14.84.*]
    Przede wszystkim Kosecki powinien zrobić porządek na produkcji.Cała rodzine nieudolnie kieruje produkcją mam tu na myśli Pana "Religijnego pana szwagra "Czarnego wąsa" rozpalają ogromny piec żeby zahartować mały pręcik,a syn pana religijnego powinien pracować w zakładzie pracy chronionej,a nie produkować sprzęgła,2 zmiana na której pracują 3 osoby stworzona na potrzeby pana ptaszka,W tej firmie potrzeba zmian i młodszych energicznych ludzi mających inne podejście niż rządząca ekipa
  • Re: inni zwolennicy moja Autor: ~kris b [83.21.200.*]
    obecny prezes z bankowa przeszloscia byc moze za bardzo nie wie jak to wszystko usprawnic.ale nie przesadzajmy z krytyka.moj sa-to mala spolka o najwyzszym ratingu bezp.zero dlugow.jeszcze na plusacg ale i tak jest nieprzyzwoicie tani zobaczcie zastal-zero dlugow.wyniki nieciekawe.nic nie robia.tylko gole tereny w z.gorze a wybija sie w gore/troche optymizmu-please/pozdro
[x]
MOJ 0,00% 1,70 2026-05-06 09:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.