• Kret.. nie zachowuj się jakbyś pierwszy raz miał akcje. Autor: ~ays [83.6.19.*]
    Naganiasz, naganiasz, naganiasz... po co? To nic nie daje a skutek jest taki że zaśmiecasz forum i się ośmieszasz... Dziecinne to trochę. Co było do napisania napisane zostało. Oszczędź sobie czasu i wrzuć na luz. Spokojnie czekaj do 22 lipca.
  • moja żona mówi na to ADHD Autor: ~kret [79.187.212.*]
    masz rację, dam se na luz, dosyć reklamy
    zachowuję się trochę jak mecha na wspak
    może ja i mecha to ta sama osoba ? ...
    pozdrawiam akcjonariat !
  • Re: moja żona mówi na to ADHD Autor: ~ays [83.6.19.*]
    adhd a idiotyzm to dwie różne rzeczy... jak chcesz świrować to są lepsze miejsca...
  • co się ciskasz? Autor: ~kret [79.187.212.*]
    kurs odbił na 1,30 i nie możesz dokupić?
    przecież ci powiedziałem, że na razie odpuszczam
  • Re: Kret.. nie zachowuj się jakbyś pierwszy raz miał akcje. Autor: ~ron [83.9.106.*]
    Dajcie se chłopcy na luz. I tak od tego nie podrośniecie. A 0,90 i tak będzie i tak będzie czy Wam spodoba się to czy nie.Żegnam ron. pozdr.
  • przypomnę Ci te słowa w piątek 23 lipca Autor: ~kret [79.187.212.*]
    sytuacja się wyklaruje i pojedziemy na dwójeczkę.
    wracając do kwestii mojej hiperaktywności: jest ona spowodowana poniekąd brakiem dyskusji na wątku. to nie jest tak, że wszystkie problemy zostały raz na zawsze omówione. prócz kwestii fundamentalnych są też kwestie techniczne i psychologiczne.
    Byłoby bardzo fajnie, żeby akcjonariusze częściej wypowiadali się na forum na powyższe tematy.
    publiczna debata o publicznej spółce jest czymś jak najbardziej na miejscu i świadczy o powadze i odpowiedzialności spółki i jej współwłaścicieli.

jeżeli będziecie się częściej produkować, to obiecuję, że będę grzeczny.

pozdrawiam MECHĘ
  • Re: przypomnę Ci te słowa w piątek 23 lipca Autor: ~ays [83.6.19.*]
    Włącz myślenie..... AT i psychologia nic Ci nie pomogą do 22 lipca. Pieprzyć głupoty nawet mecha potrafi. Poważny akcjonariat poważnie się wypowiada na ważne tematy. Twoje posty to zwykła paplanina. To że kurs rośnie wynika z tego że kilka osób chce mieć trochę papiera przed 22 lipca. Oszczędź nam wstydu i sobie.
  • siemasz ays Autor: ~kret [95.49.223.*]
    czym wytłumaczysz ostatnie wzrosty?
    zdaje się gantoman chwalił się, że kupował akcje GPPI najdrożej, po 1,85
    z perspektywy czasu nie wydaje się to rozsądne
    do przewidzenia był spadek w związku z rozczarowaniem ostatnim WZA
    paplanina, psychologia, jeśli jest sprzężona z hedgingowym ( jeśli wiesz co to znaczy )
    działaniem na kurs czynią cuda
    co bynajmniej nie oznacza, że nasze akcje są przewartościowane,
    bo w porównaniu do akcji innych spółek windykacyjnych są taniutkie.

czyżbyś też ładował pod korek bez pewności co do ostatecznego rozstrzygnięcia, a potem w panice się wyprzedawał ?

nie będę mnożył wątków, jeśli będę mógł z kimś podyskutować na temat mojej dziewczyny GPPI, mojej miłości anno domini 2010

paplanina to wymóg naszych czasów
    decyzje drobnych inwestorów często zapadają pod wpływem impulsu
    założę się, że na część tych decyzji wpływ miało moje naganianie

ostatnio publikowałem głównie na forum tauronu
    masz prawo do krytycznej oceny naganiania
    lecz nie błądzi tylko ten, kto nic nie czyni

stawiam tezę:
    ostatnie wzrosty
    podoba ci się to czy nie
    były pochodną mojej aktywności

jeżeli nie zgadzasz się z powyższym, proszę uzasadnij

( pamiętasz, jak zapowiedziałem ci 1,5 tygodnia temu, że kurs wzrośnie ? )

wydaje mi się, że twoja krytyka związana jest ze zbyt wygórowana średnią ceną zakupu
    i pozornymi stratami z tym związanymi

W Polsce jest nas kilku ( akcjonariuszy GPPI )
    dlatego korzystniejsze dla naszych interesów jest współdziałanie na parkiecie i na forum miast opluwania się a la MECHA

pozdrawiam

• Re: siemasz ays Autor: ~ays [83.6.19.*]
    Myślisz że wszyscy inwestorzy czytają twoje posty a potem postępuja wedle twoich wskazówek?? Myślisz że to forum ma aż taki wpływ? A co z postami jazzego przedstawiającymi aktualną sytuację i prognozy?? Powtarzasz to co jazzy wspaniale opisał, więc jeżeli ktokolwiek jest w stanie nakłonić do kupna GPPI to tylko jazzy.
    Spadek na 1 zl był spowodowany przez hymm... inwestora który chciał podkupić dużą ilość akcji, ludzie spanikowali i oddawali. To co ma teraz miejsce to odreagowanie spadków + kilka osób chce posiadać akcje 22 lipca. Wymogiem naszych czasów jest bycie konkretnym, opowiadać głupoty każdy może... Nikt nie mógł przewidzieć co będzie na walnym.
    Jazzy poruszył wszystkie problemy jeśli chodzi o GPPI. Bez sensu jest zaśmiecanie forum postami typu: uwaga jutro wzrośnie; 13 lipca będzie przełomowy. - to jest po prostu śmieszne i żenujące. Kogo w ten sposób nakłonisz do kupna akcji?? Zastanów się ile osób możesz zniechęcić... Ludzie zaczynają myśleć: jakiś frajer namoczył i chce teraz odzyskać kase, pewnie to jakieś ścierwo. Zobacz jak to wygląda na innych spółkach i jakie są reakcje inwestorów. Liczy się konkret i merytoryka a nie paplanie.
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.