Forum Giełda +Dodaj wątek

siemasz ays

czym wytłumaczysz ostatnie wzrosty?
zdaje się gantoman chwalił się, że kupował akcje GPPI najdrożej, po 1,85
z perspektywy czasu nie wydaje się to rozsądne
do przewidzenia był spadek w związku z rozczarowaniem ostatnim WZA
paplanina, psychologia, jeśli jest sprzężona z hedgingowym ( jeśli wiesz co to znaczy )
działaniem na kurs czynią cuda
co bynajmniej nie oznacza, że nasze akcje są przewartościowane,
bo w porównaniu do akcji innych spółek windykacyjnych są taniutkie.

czyżbyś też ładował pod korek bez pewności co do ostatecznego rozstrzygnięcia, a potem w panice się wyprzedawał ?

nie będę mnożył wątków, jeśli będę mógł z kimś podyskutować na temat mojej dziewczyny GPPI, mojej miłości anno domini 2010

paplanina to wymóg naszych czasów
decyzje drobnych inwestorów często zapadają pod wpływem impulsu
założę się, że na część tych decyzji wpływ miało moje naganianie

ostatnio publikowałem głównie na forum tauronu
masz prawo do krytycznej oceny naganiania
lecz nie błądzi tylko ten, kto nic nie czyni

stawiam tezę:
ostatnie wzrosty
podoba ci się to czy nie
były pochodną mojej aktywności

jeżeli nie zgadzasz się z powyższym, proszę uzasadnij

( pamiętasz, jak zapowiedziałem ci 1,5 tygodnia temu, że kurs wzrośnie ? )

wydaje mi się, że twoja krytyka związana jest ze zbyt wygórowana średnią ceną zakupu
i pozornymi stratami z tym związanymi

W Polsce jest nas kilku ( akcjonariuszy GPPI )
dlatego korzystniejsze dla naszych interesów jest współdziałanie na parkiecie i na forum miast opluwania się a la MECHA

pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.