Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie tutaj ale na wykresie dziennym na wskaźniku RSI utworzyła się pozytywna dywergencja czyli bardzo mocny sygnał kupna.Poz.
sorry ale dla mnie to już nie istotne ja jestem bardzo utopiony w tym gównie i odbicie zdechłego kota mnie nie ratuje, a na nic innego tutaj nie można liczyć, sypią przy każdej okazji jak tylko troche pójdzie w górę to zaraz zasypują.
co się zapowiada po stronie sprzedaży już więcej chyba nie wlezie, człowieku o czym ty piszesz tego sie ludzie boją dotykac a co dopiero zeby kupować wieksze ilosci, ja byłem głupi więc przestrzegam innych przed tym trupem
Wabik, jesteś utopiony jak większość z nas. Można liczyć na odbicie. Wtedy będą prześcigać się na kupowaniu po coraz wyższych cenach. Cała sprawa, żeby za szybko nie wyskoczyć, bo można tylko patrzeć na uciakający pociąg. Teraz to chyba tzw. udeptywanie dna.
Dokladnie.... ale jesli juz chca spekulowac na tak rozchwianym papierze to przynajmnie podstawowe zasady bezpieczenstwa powinni stosowac..Choc tutaj stop-loosy wlaczaly by sie bardzo szybko. Dziekuje za takie spolki wole dokupic PZU czy PEKAO.