• kiepsko Autor: ~ojciec_dyrektor [83.17.144.*]
    Zaglądajcie też czasami tutaj:
    http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=111870&postdays=0&postorder=asc&start=1170

Tak źle to na MOJu jeszcze nie było !!! Niech ten zarząd weźmie się w końcu do pracy a nie myśli tylko o tym jak zachować posady !!!
    Niektórzy mówią, że na moju to tak naprawdę rządzi dyr. techniczny a nie prezes zarządu bo on w ogóle nie ma pojęcia o rynku górniczym ani o sprzedaży takich wyrobów jakie produkuje moj. Techniczny wciska mu ciemnotę przy każdej okazji a prezes nie ma wyjścia, musi mu wierzyć !?! No cóż, macie pytania to zadajcie je technicznemu, który jest zresztą największym hamulcem tej firmy.
    CDN
  • Re: kiepsko Autor: ojciec_dyrektor [83.17.144.*]
    Sprzęgła i wiertarki na dodatek górnicze to nie lokaty bankowe Panie Prezesie, klienci sami po nie nie przyjdą i w dodatku nie procentują w przyszłości. !!!
    Dlatego konkurencja "zwija" wam większość zamówień sprzed nosa !!! a wy powoli nie macie co sprzedawać.
  • Re: kiepsko Autor: ~kris b [83.21.211.*]
    ojcze dyrektorze prosze trzymac oko i ucho szeroko otwarte.cennimy informacje u zrodla.rel tez twierdzi ze w spolce nie ciekawie sie dzieje.kluczem jest fasing-niby jest dobrze.a na gieldzie totalna kicha.ciezko to wytlumaczyc.pozdro
  • Re: kiepsko Autor: ojciec_dyrektor [83.17.144.*]
    Wygląda na to, że obowiązki prezesa zarządu ograniczają się tylko i wyłącznie do pozyskiwania kredytów itp. na finansowanie bieżącej działalności spółki a i z tym ostatnio chyba kiepsko. No i oczywiście do przelewania kasy do firmy matki (to chyba najważniejszy obowiązek !!!) Tak więc jeśli prezes - były bankowiec, nie załatwi kredytu (oczywiście po znajomości) lub gdyby zechciał zatrzymać w MOJu trochę kasy na inwestycje to właściciel grupy prezesa wymieni gdyż przestanie być potrzebny. SŁUSZNIE ! to pewnie poprawiłoby notowania firmy.
    CDN
  • Re: kiepsko Autor: ~kk [79.185.172.*]
    ojciec dyrektor ? Czas ucieka ,a odkupić nie bardzo jest szansa ?? ::)). Sypać do 1zł ,póżniej się odkupi?? Powodzenia !!!
  • Re: kiepsko Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    panowie mam dziwne uczucie ze na moju bedzie atak.pewnie spekuly.mam dziwne mrowienie.to samo mialem kilka dni na ampli i dobieralem i dzis plus 27 procent.na fasing i wladze moja nie licze im to obojetne.nie chca skupu .a cena smieszna.dwa razy spekula tu pokazala sie.to jes t cisza przed burza mowie wam.pozdro
  • Re: kiepsko Autor: ~gregor [80.50.235.*]
    mija roczek od ostatniego odpału, odliczanie trwa-to tylko kwestia czasu
  • Re: kiepsko Autor: ~ojciec_dyrektor [83.17.144.*]
    No no czcze gadanie, akcje moja niedługo sięgną dna, tak zresztą jak cała firma.
  • Re: kiepsko Autor: ~znajomek [77.253.179.*]
    to mało powiedziane
    techniczny jest w firme od swojego poczęcia i już miał kilka razy swoje rządy które pokazały po wynikach firmy jak jest dobry
    ma jedną zaletę - odda wszystko fasingowi na jedno skinienie
    techniczne udoskonalenia produktów polegają na zmianie farby a nowe produkty powstają w ilości 2 szt tuż przed RN na zatwierdzenie roku i dla absolutorium
    po RN umierają śmiercią naturalną
    pozdro optymiści
  • Re: kiepsko Autor: ~rabus [83.5.99.*]
    Teraz w polsce liczą się znajomosci a nie fachowosc ..
[x]
MOJ 0,00% 1,60 2026-05-13 10:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.