• !( Oponeo.pl !( $$$$$$$$$$$$$$$$$ Autor: ~klasyk [178.36.101.*]
    Czy funduszom pali sie grunt po nogami? Same widzą, ze akcji na rynku jest jak na lekarstwo, nie ma już od kogo skupić. Jesteśmy wyraźnie w trędzie wzrostowym. Pamietam jak slychałem wywiadu z prezesm, który mówił iż wchodzą na rynek zachodi (patrz komunikaty) bo jest dużo mniejsza konkurencja niż w Polsce. Może w planach mają zamiar wejść na nowe rynki? Którz to wie czas pokaże.

ps. Mój post nie jest po to aby nagonić dronbnice na zakup akcji, ja uswiadamiałem was jak akcje były nawet po 5.85, że to warta spółka i godna do przyjrzenia sie jej z bliska. Przesledcie komunikaty zrobcie analize i podejmijcie decyzje.

Mój post nie stanowi zadnej rekomendacji do zakupu badz sprzedaży spółki Oponeo.pl
  • mało popularna na forum ta spółeczka,moze i dobrze Autor: ~nostradamus [83.5.181.*]
    zobaczymy co z tego wyjdzie
  • Re: !( Oponeo.pl !( $$$$$$$$$$$$$$$$$ Autor: ~szakal [81.190.51.*]
    bardzo ciekawa sytuacja sie dzieje a podarz jest praktycznie zadna
  • Re: !( Oponeo.pl !( $$$$$$$$$$$$$$$$$ Autor: ~RYnio [91.206.7.*]
    podaż żadna
  • pojawi sie popyt,pojawi sie podaz,spokojnie.Jak narazie nie ma obrotu Autor: ~nostradamus [83.5.181.*]
    kurs testuje poziomy najwyzsze od 1,5 roku,nie licząc jednorazowego wybicia.Jest dobrze,widać niechęć do wymiany akcji na tym poziomie.
  • Re: pojawi sie popyt,pojawi sie podaz,spokojnie.Jak narazie nie ma obrot Autor: ~klasyk [178.36.101.*]
    Ludzie powoli zysk realizuja, dlatego też mamy zwiekszone obroty w ostatnich dniach. Zadam wam pytanie: Interesujecie sie numerelogia? Ja osobiście od kilku kilkunastu tygodni widze ciekawą liczbe na arkuszu zlecen :)
  • Re: pojawi sie popyt,pojawi sie podaz,spokojnie.Jak narazie nie ma obrot Autor: ~klasyk [178.36.101.*]
    Szanowny kolego popyt lekki juz sie pojawil na akcje, a co do podaży to jest nie wielka bo i akcji niema :) Odnośnie obrtów to w ostatnich dniach zauważyliśmy znaczneożywienie. Uważam ze ostatnie obroty to sprawka instytucji finansowych, które chcą skupić każdą ilość z rynku. Jest to moje zdanie i proszę sie nim nie sugerować przy zakupie bądz sprzedaży akcji spółki oponeo.pl
  • myślisz,że po 1,5 rocznej konsoli między 5,a 6,5 teraz się im Autor: ~nostradamus [83.5.181.*]
    przypomniało o spółce i to przy wyjściu górą z górnego ograniczenia? Był czas na wejście w każdej ilości przez te 1,5 roku,kto chciał mieć akcje ,już ma.Teraz mozna liczyć na powolne wzrosty lub nagłe wyjście kogoś kto podkupił większą ilość.Niech sobie rośnie,skoro ma być dobrze,zobaczymy,w każdym razie nagłe pojawienie się dużych obrotów poparte duzymi wzrostami będzie oznaczało jak zwykle jedno,wiecie co
  • Re: myślisz,że po 1,5 rocznej konsoli między 5,a 6,5 teraz się im Autor: ~klasyk [178.36.96.*]
    Wyjścia jeszcze nie było. Na moje oko fudusz lub fudusze skupują akcje z rynku. Dzisiaj sami byli zaskoczeni jak drobnica im oddawała, ale również nie wykluczam jakieś małej wymiany na poziomie 7zl. Jak widzieliśmy duże ilości były na owym poziome cenowym. Drobni akcjionariusze takiej ilości nie kupują, a spólka jest niedowartosciowana to każdy szanujący i mający pojecie inwestor o tym wie. Dlatego fundusze sie nia zainteresowały widocznie musi być coś na rzeczy. Jest to moje osobiste przemyslenie i prosze sie nim nie sugerować.
  • Re: pojawi sie popyt,pojawi sie podaz,spokojnie.Jak narazie nie ma obrot Autor: ~adamanto [10.23.7.*]
    jak dla mnie to dziwna sytuacja bo to spółka sezonowa zima-lato.
    może wreszcie skończył fundusz wywalać papier a dobrzy gracze to skupują niżej emisji, albo rośnie info i jakaś bomba bo ta spółka kosztowała już koło 17 PLN

warto trzymać rękę na pulsie bo jak pęknie 8 PLN (emisja) to potem jest 11 i 15 a w % to ładniej wygląda, sam mam znajomego jaki kupił (to to do swojego"grubego" portfelowa (chyba 15,00) i powiedział że zarobi 30% w 2 lata.

daje to sporo do myślenia.

proszę o wasze opinie.

realizować 7,50 czy ryzykować na 8.50 albo skupić i liczyć na 11,00
  • Re: pojawi sie popyt,pojawi sie podaz,spokojnie.Jak narazie nie ma obrot Autor: ~mich [213.238.106.*]
    19.15 o ile mi się nie myli było na intra
  • do adamanto Autor: ~klasyk [77.253.61.*]
    Też tak myslalem jak ty ze ta spólłka powinna rosnąć własnie w sezonie zimowo wiosennym, ale tu chodzi widocznie o coś zupełnie innego. Po pierwsze chcę ci powiedzieć, że to nie fundusz sypał tylko prezes sprzedawał fuduszowi bądź funduszom (patrz komunikat espi) Po drugie w ostatnich dniach rówznież szły pakiety i do dziś nie ma informacji kto sprzedawał (moje zdanie znowu prezes) ale ktoś mocny musial to kupić. Jak analizowales spólke miała FANTASTYZCE przejecie NAJDROŻSZA domena kupiona w Polsce przez Oponeo.pl za 13mln zł. (jak dobrze pamietam), jednego z głównych konkurentó. Spólka co chwile dostaje dotacje na swoje projekty, odnotowuje wyżej niż dobre wyniki za kwartały oraz otworzyli serwisy internetowe na rynku zachonim ( gdzie jest według prezesa mniejsza konukrencja). Te wszystkie komunikaty nie wpłynęły zbytnio na kurs, aż do dziś. Widać, że fundusze (to moja opinia) kupują z rynku co się da i ile się da.

Co do ceny przebicie 7zl daje krótki sygnał wzrostu do 8zl. powyżej 8zł droga otwarta do nieba. Uważam osobicie, że prezes robi błąd oddając po tak niskiej cenie tak niezauważalną i niedocenioną przez rynek sólkę jaką jest Oponeo.pl

Mój post nie jest żadną rekomendacja, jest wyłącznie moim osobistym i realnym sporzeniem na obecną sytuację więc prosze sie nie kierować chęcią zakupu lub sprzedązy akcji spółki Oponeo.pl

• Re: do adamanto Autor: ~adamanto [10.23.7.*]
    dzięki klasyk

A co inni myślą ?
  • Re: do adamanto Autor: ~klasyk [87.205.78.*]
    Pięknie ktos mocny was wyleszcza z akcji. Jestem ciekaw co to za wymiana byla 2-3 dni temu? Napewno nikt z zarzadu, ponieważ mają 24h na podanie informacji o zbyciu. Przebicie 7zl przy duzych obrotach dalo sygnal krótko terminwego wzrostu do 8zl. To nie jest zadna rekomendacja i prosze sie tym nie sugerować przy kupnie lub sprzedazy akcji.
[x]
OPONEO.PL -0,23% 87,00 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.