ale dlaczego nie sprzedajesz?myslisz ze co sie stanie??
A co by bylo jak zlikwiduja spolke?czy odzyskamy pieniadze i jak to sie odbywa?ile trzeba czekac na pieniazki?
oloo, sam gowno ma ale będzie tu zgywał guru a wy walicie do niego jak do Pana Boga... a co niby facet ma wam w internecie pisać i doradzać? czy na tej podstawie jesteś w stanie postawić /tak, postawić bo to GRA a nie inwestowanie!!!/ 1-2-3 bańki??? NIE !!! postawisz góra 1-2-3 tysiące....żenada... i tyle ryzykuje oloo /no, może 5-10-15 tysiaków/. Bawcie się dalej leszcze! Dzięki że, jesteście bo dzięki Wam żyję !!!! :)
czym sie tak irytujesz, że ktos pyta na forum, mnie o moje zdanie ? od tego jest forum, żeby wymieniac poglady... :)
a co Ty możesz wiedziec, o środkach jakimi dysponuję..., wydaje Ci się, że jak ktos udziela sie na forum bankiera, to co, to kim jest ?
szanuj innych, to i Ciebie beda szanować, dla mnie nie jest istotne, kto tu kim jest, tylko pytania jakie zadają..., a na koncu , każdy i tak samodzielnie podejmuje decyzję, bo to jego kasa...
ależ Bogusio;) Baba wróci, jak akcje zaprocentują;) Oloo, pewnie, że miłe;) Zwłaszcza gdy zaśpiewam sobie:
12 groszy, tylko nie płacz proszę
12 groszy w zębach tu przynoszę;))
~inz,
jak widzisz byłes w blędzie, cały czas sa chętni do kupowania po 0,03 zł :), wczoraj ponad 5 mln szt. , i juz niewielo pozostało...:) dzisiaj dalszy ciag, bo akcyjek coraz mniej :)