więc już jest wszystko jasne kto kupi wedla . może to i dobrze ,że nie będzie to jutrzenka osobiście jeśli nie będzie to jutrzenka stawiam na nestle ,
rozstrzygnięcie już jest nam pozostaje czekać kurs wskazuje ,że nie będzie to jutrzenka nastąpi ostatnie trzepanie z akcji i jedziemy na upragnione 8 zł . połowa z was odda przy 4.50 ha ha ha pozdrawiam wytrwałych odliczamy czas w godzinach jednak nie nastawiajcie się ,że będzie to jutrzenka :-) . 3 lipca w wedlu zgrywają nowy system komputerowy więc wszystko jest już mocno zaawansowane i ta cisza , niepewność !!!!!!!!!!!!!!
800 mln zł to duża tranzakcja prezes musi milczeć . z jednej strony szkoda przepuścić takiej okazji a z drugiej strony wartość -to spora kasa . jest jednak cień nadziej emisja akcji po 4.30 daje 500 mln zł sam bym nabył gdybym tyle miał i był pewien ,że wedel i jutrzenka grać będą w jednej drużynie .jeśli tak się stanie to 8 zł w rok pewne i wig 20 .może ktoś z was ma układy na lotnisku można sprawdzić czy pan kolański wyleciał wraz z szefostwem wedla . zresztą to będzie tranzakcja sprzedaży angielski bank natomiast kupno wedla może być tu w polsce jeśli bedzie to jutrzenka . hmmmmmmmm ta cisza i spadek kursu jest zastanawiająca ???
wylecieli i już po co pytasz o info . to ,że wylecieli do londynu to pewne i to ,że zmieniają już system w wedlu to też pewne to nie żadna tajemnica . jeśli jutrzenka nie kupi wedla to się nic nie stanie . sam fakt ,że była brana pod uwagę to juz sukces i jazda w rok na 6 zł . jeśli kupi to jedziemy na 8 zł w rok .dlatego czy tak czy siak wytrwali dostaną swoje trzeba być cierpliwym .
wylecieli do londynu na 100 % ?
Pytam, bo nie mam w zwyczaju opierać się na tym co powiedzą inni, jeżeli nie jest to poparte informacją z rzetelnego źródła. O analizę nie prosiłem. Sam ocenie zakres ruchu i jego kierunek. Zatem jest gdzieś w internecie info, czy trzeba zadzwonić bezpośrednio do Wedla, żeby usłyszeć to co tu wypisujesz?
btw. mi się wydaje że bez sensu z punktu strategicznego było by sprzedać wedla np. herseyowi który nie ma aktywów w PL i zrobiłby sie konkurencją dla Kraft/Cudbury. Nestle już działa na polskim rynku. To już wprędzej. A czy jakiś fund? Kurde sam już nie wiem.
Dnia 2010-06-24 o godz. 11:35 ~re napisał(a):
> fundusz odpada . zostaje nestle szkoda jutrzeneczki :-) ale
> nie martwcie się kurs i tak niebawem 6 zł
wiara się boi ze kurs spadnie jak podadzą info ze to nie jtz kupi wedla. a ja się pytam kto o zdrowych zmysłach na to liczy? jak dla mnie jutrzenka nie jest doceniana i nikt nie mógł tego zakładać, już od początku się o tym mówi... ale zaskoczyć oczywiście może. Dlatego uważam że nie ma co sądzić że kurs spadnie po info. Zresztą wtedy kiedy mówilo sie o wedlu był kurs ponad 4,3 , nawet 4,6 więc mając teraz po 3,7 kto normalny wywali akcje? to nie jest logiczne, no chyba że jest spanikowany i lubi być dawcą kapitalu
ja dziś brałem, wczoraj też...
ja jestem kobietą i mam jutrzenke
jednak szlag mnie juz powoli trafia bo nic się nie dzieje tylko buja i buja i spada i spada ehhh
czy będzie jakieś info które pozwoli jutrzenke podnieść ?
Spokojnie tylko trzeba poczekać (mam jeszcze Wilbo i tam podobnie - czekam a czy się nam spieszy ?) szkoda tylko tych co wywalają po tak niskich cenach, cóż chyba nie jest to niemoralne , że skupuję sobie właśnie teraz kiedy spada kurs?