Witam, przygladam sie spolce jakis czas juz dwa razy chciałem w nią wejsc ale jednak cos mnie zawsze powstrzymywało.... jak uwazacie kiedy sie skonczy ta kiszonka w tym przedziale 51-55?? jest szansa na wyjscie w gore czy jednak jeszcze szuka dna papier?
a kiedy wyniki za 2Q? przy tej niepewnosci na rynku ja tez obstawiam ze dno jest troszke nizej.....
widac jednak ze ktos ładnie skupuje ponizej 53 i pewnie ma racje. Nie oszukujmy sie to Bank ktory bedzie sie liczył.... i to bardzo. A obecna cena bedzie za jakis czas smieszna...
Wyniki za Q2 25.08.2010. Warto też mieć na uwadze to
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Bank-BPH-spodziewa-sie-kwartalnego-wzrostu-przychodow-w-III-kw-2010-r-2137636.html
moim zdaniem patrząc na zlecenia papier jest zbierany i akumulowany przez kogoś. Nawet małe wzrosty powodują wystawianie większych zleceń sprzedaży a nie tak się robi jak się chce pozbyć papieru
To wygląda jak wybicie ze spodka, co wróży długotrwałe wzrosty. Zarząd zapowiada, że w przyszłym roku wszystkie kwartały będą na plusie. Free float jest niewielki.
Dnia 2010-10-28 o godz. 14:31 ~jan napisał(a):
> Jego niska wartość z czegoś wynika ... :)
C/WK 1
Srednia dla banków Pekao,WBK,PKO BP, - ponad 2,5
Od nowego roku zyski - General Electric to druga największa firma na świecie, Dostęp do tańszego piniądza - moja wycena ok 110 złotych do połowy 2011 roku. Pozdrawiam niedowiarków
jego niska wartość wynika z publikowanych ostatnio raportów i zakładam że ten również nie będzie najlepszy, ale każda fuzja początkowo generuje koszty a z tego co publikują wynika ze maja odbiorców na tą pożyczaną kasę. Wykres dzienny wygląda brzydko choć na godzinowym widać ze trzyma fibo i kurs nie dotarł do 200 sesyjna, ciekawe jak dalej pokierują kursem
ale tu cisza hmmm
a tymczasem papier zbiera siły, odbicie od średniej 200 sesyjnej, wskaźnik RSI odbija się od dolnego ograniczenia kanału spadkowego, obroty wyższe na wzroście od 4 ostatnich sesji spadkowych, małe bo małe ale wyjście z kanału wzrostowego w górę, przebicie 62 potwierdzi że testowane będą nowe szczyty czyli poziom 64
No to poziom 64 zł skutecznie pokonany, zastanawiam sie tylko czy to celowe podbicie pod wyniki za III kw. Tyle tylko że wyniki wcale nie maja być jeszcze przyzwoite. Cieszą obroty ale w pełni kontrolowane przekazywanie większych pakietów wskazuje wyłacznie na przenoszenie własności w ramach zaledwie kilku podmiotów. Pytania zatem brzmią: czy wzrosty utrzymają sie także po publikacji wyników i gdzie leży granica najbliższych wzrostów???