Wyciąłem kawałek tekstu, który mógłby obrazić kogokolwiek
Powiedz SUBGENIUSZU dlaczego piszesz takie bzdety o skoku i Hurtimexie, że urośnie, że mega odjazd , że jest dobra cena, że coś się musi dziać ponieważ jest duże zainteresowanie (wolumen 30 000 zł) ;-))
1. XPLUS przy cenie 25 groszy teraz kosztuje 15 i nie było żadnej górki.
2. Hurtimex jak kosztował 50% więcej czyli 0,06 zł teraz kosztuje 0,04 zł.
3. I wreszcie SKOK, o którym piszesz, że to już lada dzień, lada chwila a kosztował 7,3 zł. teraz kosztuje 5,70 i jest w trendzie spadkowym od 07.2009.
Powiedz, jakie masz podstawy by sądzić że Skok urośnie 100/200% bo chyba nie sugerujesz się niskim FF bo to byłaby farsa.
Ja myślę, że dobrałeś się z kumpami albo sam siedzisz i spekulujesz na spółce z tak niskim FF ponieważ łatwo jest to cokolwiek zrobić i znaleźć początkującego gracza, któremu możesz wciskać kity i wyciągać kasę z jego rachunku maklerskiego.
Jeżeli jesteś inteligentnym inwestorem to powiesz nam dlaczego inwestujesz w spólki na których powinieneś stracić ok. 60% kapitału i nic nie zarobić przez okres 10 miesięcy. Wyliczyłem to z Twoich postów informujących w co wszedłeś i kiedy i czy z całym kapitałem czy tylko z częścią.
Drogi kolego Robercie
Na początku chciałbym zaznaczyć iż nie jestem w żadnej zmowie z Subgeniuszem. Po prostu czasami czytam jego posty. Zresztą jak wszystkich, którzy piszą o spółkach z mojego portfela.
Ale........do sedna
jeżeli juz piszesz na kogoś temat to warto byłoby się do tego solidniej przygotować. Ja na przykład kierując się sugestią SUBGENIUSZA (oczywiście po własnym przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw) brałem XPLUSA po 18 groszy a sprzedałem po 24 więc nie pisz, że polecał przy 25. Dla potwierdzenia moich słów zerknij na wykres, bo jak sam twierdzisz nie było żadnej górki.
Jeżeli chodzi o SKOK to siedzę na nim już około 9 miesięcy i też dał mi nieźle zarobić. Powiem szczerze, że liczyłem na więcej, ale chyba nie zaprzeczysz, że kółeczka, które zatoczył nie dały przytulić parę groszy. A osobiście sądzę, że w niedługim czasie nastąpi oczekiwane przez wszystkich wybicie.
Co do HURTIMEXA nie wypowiadam się. Nieśledzę notowań, nie analizowałem tej spółki.
W grudniu xplus kosztował 0,23 - 0,24 zł. teraz kosztuje 0,14 !!! i zapewniam Cię, że nie było żadnego kółka od tej ceny.
Kółka to można robić na chemosie, kolastynie czy innym g... ale nie na skoku czy xplusie tym bardziej na hurtimexie.
O wielkim odpale na Skoku, Subgeniusz pisze kiedy kosztował ponad 7 złotych, a cena teraźniejsza sam wiesz jaka jest. Postów nie muszę chyba wklejać ponieważ na ten temat wielkiego boomu jest ich chyba z tysiąc !!!
Proszę zapoznaj się dokładnie z koszykami tych spółek i chętnie wymienię opinie na ten temat. Zresztą pytanie jest skierowane do Twojego szanownego kolegi
więc nie pozostaje nam nic innego jak czekać ...