Drogi kolego Robercie
Na początku chciałbym zaznaczyć iż nie jestem w żadnej zmowie z Subgeniuszem. Po prostu czasami czytam jego posty. Zresztą jak wszystkich, którzy piszą o spółkach z mojego portfela.
Ale........do sedna
jeżeli juz piszesz na kogoś temat to warto byłoby się do tego solidniej przygotować. Ja na przykład kierując się sugestią SUBGENIUSZA (oczywiście po własnym przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw) brałem XPLUSA po 18 groszy a sprzedałem po 24 więc nie pisz, że polecał przy 25. Dla potwierdzenia moich słów zerknij na wykres, bo jak sam twierdzisz nie było żadnej górki.
http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/wyk/hist?spolka=XPL&wlid=5104&tko=t&obr=t&odn=t&ok=20&ok=60&ok=120
Jeżeli chodzi o SKOK to siedzę na nim już około 9 miesięcy i też dał mi nieźle zarobić. Powiem szczerze, że liczyłem na więcej, ale chyba nie zaprzeczysz, że kółeczka, które zatoczył nie dały przytulić parę groszy. A osobiście sądzę, że w niedługim czasie nastąpi oczekiwane przez wszystkich wybicie.
Co do HURTIMEXA nie wypowiadam się. Nieśledzę notowań, nie analizowałem tej spółki.
Pozdrawiam
RymCimCim