• Do Roberta Autor: mazur66 [89.229.66.*]
    Szanowny Robercie, co prawda do dyskusji zapraszasz przede wszystkim Subgeniusza, jednak pozwól, że również napiszę kilka słów od siebie. Zapewniam Cię, że nie jestem z nim w żadnej zmowie. Nie ukrywam - jestem członkiem jego fanklubu. Być może nie umiem zachować obiektywizmu, ale to dlatego, że znam go dość dobrze (tak mi się przynajmniej zdaje) i wierzę w jego inteligencję i szczerość intencji. Pewnie wielokrotnie moje maile mają podłoże dość osobiste... Fakt.
    Przyznaję, że trudno mi zajmować stricte merytoryczne stanowisko w tej dyskusji, a to dlatego, że w kwestiach giełdowych dopiero terminuję i póki co nie jestem praktykiem. Jednak, z racji wykonywanego zawodu i pasji, przyjemność sprawia mi czytanie raportów finansowych oraz śledzenie pewnych kwestii podatkowo - prawnych. Dlatego czasem ośmielam się zająć stanowisko w jakiś kwestiach. Pewnie nieraz się mylę, ale to rzecz ludzka, a uczymy się przecież całe życie i to od różnych ludzi, czyż nie?
    Poza tym, naprawdę uważam, że skok i hrt mają porządne raporty finansowe i niezłe wskaźniki.
    Kwestia realizacji zysków na giełdzie jest sprawą względną - dopóki nie sprzedasz papierów nie można chyba mówić o zysku lub stracie? A że kurs podlega ciągłym zmianom, to wszyscy wiemy. A Subgeniusz nie nagania na zakupy... Wszystko pozostaje w sferze dyskusji, nawet jeśli jest to czasem dyskusja w klubiku wzajemnej adoracji :) Każdy musi podejmować decyzje samodzielnie, a jeśli inwestuje na podstawie opinii z forum, to jest niepoważny.
    Tyle ode mnie, pozdrawiam Cię serdecznie.

• Re: Do Roberta Autor: mazur66 [89.229.66.*]
    Twój post został już usunięty, ale przecież wiesz co pisałeś, a że już podjęłam rekawicę w zainicjowanej dyskusji to zakładam ten wątek...
  • Re: Do Roberta Autor: ~rob [85.222.90.*]
    Drogi kolego, nie wiesz co jest powodem, że moje posty na temat Subgeniusza są kasowane (nie obrażają pod żadnym względem nikogo) a są wyrażeniem tylko i wyłącznie moich opinii?

Robert
  • Re: Do Roberta Autor: ~rob [85.222.90.*]
    Czy zauważyłeś może jak nachalnie podbijany jest kurs każdego dnia, gdy kurs spadnie do wartości kupna za moment ktoś kupuje akcje, lub dwie żeby tylko podnieść szybko kurs akcji do wartości sprzedaży. ŻAŁOSNE - lecz prawdziwe i tak jest codziennie.
    Myślę, że masz podgląd online do koszyka zleceń i widzisz to samo co ja każdego dnia?

Pozdrawiam Robert
[x]
APLITT 0,00% 0,87 2017-01-31 09:24:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.