• TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~fds [85.219.187.*]
    niema juz nic, jesteśmy wolno, MOŻEMY IŚĆ !!

:):) mam przynamniej taką nadzieje !!
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~MAJKA [82.177.100.*]
    BYŁOBY MIŁO
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~fds [91.94.228.*]
    ehh :)(
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~fds [85.219.187.*]
    cuda sie zdarzają, ale nie warto na nie liczyć ;)

jak widac póki co mamy nadal to samo, a miałem nadzieje.....
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~majka [82.177.100.*]
    ja też
    choć osobiscie mam wrażenie że wielu ludzi interpretuje ( może i słusznie) info o zwiększeniu zaangażowania przez karbon i powiadomieniu o chęci zwiększania w kolejnych miesiacach jako sygnał że prędzej czy później bedzie wezwanie i juz sie oni postarają żeby nie przepłacić. Druga rzecz która mnie zastanawia co do odpowiedzi na takie wezwanie to ile akcji poza pakietem BGK jest w rękach ludzi "nie szwagrów" oraz jak sie zachowa BGK...
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~kk [79.185.179.*]
    Powinni zaoferować cenę godziwą tzn.minimum wartość księgową. Mi wydaje sie,że w kursie dieła to jest "cvbnm" bo on reprezentuje drugą stronę ::))).
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~cvbnm [77.114.73.*]
    Pisząc takie rzeczy pokazujesz, że masz nędzne pojęcie o GPW. Najeżdżacie na mnie bo piszę, że tu nie ma szans na zysk. I nie ma. Karbon ma ponad 60% i albo skupi jeszcze coś albo będzie miał to w dupie bo działalność firmy to jedno a GPW to drugie. Bik z Fasingu pokazuje jak można lać na akcjonariuszy.
    Naprawdę nie umiecie sprzedać akcji na których macie stratę i kupić czegoś co ma sens i gdzie zarząd nie wali w ...ja z akcjonariuszami??? Popatrzcie na wykres roczny tej perełki. Jesteście w plecy spore pieniądze bo przez ten rok można było trafić niezły zysk na wielu spółkach. I dalej będziecie tracić bo tu sytuacja się nie zmieni.
    pisząc "nie ma szans na zysk" to chyba sam zdradzasz swoją mizerną wiedzę na temat GPW, na zysk szansa jest zawsze w przy tak małym FF, i w dodatku szansach na powiększenie przychodów w związku z nowymi inwestycjami pisanie takich głupot to nieporozumienie... dla mnie na chwile obecną jedyna niewiadomą stanowi cena w ewentualnym wezwaniu gdyby takie miało miejsce, w innym wypadku obaw większych nie posiadam bo spółka jest tania i super spadków sie nie spodziewam.....

PS: pozdrów kolegów z Karbonu i pogratuluj dobrej inwestycji :):):):)
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~sfd [85.219.187.*]
    jeszcze dodam tylko że sprawa wezwania nie martwi mnie w sensie ze strace tylko ze nie zarobie tyle ile mam zamiar :)

• Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~cvbnm [85.128.62.*]
    Zastanów się przez chwilę dlaczego Bik nie udziela się w żadnych mediach biznesowych poza Górnikiem. Alergię ma? Zarządowi nie zależy na GPW i mają w nosie jaki jest kurs spółki. Szanse na lepsze przychody są i co z tego? Zyski już są, i co z tego? 1/2WK od roku. I nic się nie zmienia. Bo akcji jest za mało w obrocie i nie ma szans na zwiększenie. No chyba, że nowa emisja. Ale raczej szybciej się wycofają z GPW niż na niej umocnią.
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~do cnbc [87.239.216.*]
    Proponuje Panu tvncnbc czy coś w tym stylu kupić kilko Atlantisa, kilo Petrola i kilo Skotana. Gościu śmieje się ze spółki(od baardzo juz dawna - taki samarytanin dobry co watek śledzi nałogowo i nałogowo komentuje), pisze że prawie że śmieć bo nic za rok nie dała zarobić - a inne dały sowicie taaak??, a wcześniej bzdurki że miał akcje ale sprzedał itp itd Nie kompromituj się 200 akcyjny cwaniaku konfabulancie bo nas nie zwiedziesz swoimi chorymi wizjami A jak jeszcze raz napiszesz tekst w stylu "okręt tonie" to nawet zmienne ip, iplus etc ci nie pomoze. Przed wysłaniem wiadomości na forum zapoznaj się z tym co jest napisane pod przyciskiem "wyślij wiadomość"
    Dokup Fasingu za całe kieszonkowe. Takiej perełki nie dobrać to strata. A dzisiaj patrz jak spada.
    Ty mnie pajacu nie strasz jakimiś bzdurami bo sam nie rozumiesz co piszesz.
    Wszyscy warczycie a i tak na moje wychodzi.
    Dnia 2010-06-16 o godz. 19:29 ~do cnbc napisał(a):
    > Proponuje Panu tvncnbc czy coś w tym stylu kupić kilko
    > Atlantisa, kilo Petrola i kilo Skotana. Gościu śmieje się
    > ze spółki(od baardzo juz dawna - taki samarytanin dobry co
    > watek śledzi nałogowo i nałogowo komentuje), pisze że
    > prawie że śmieć bo nic za rok nie dała zarobić - a inne
    > dały sowicie taaak??, a wcześniej bzdurki że miał akcje
    > ale sprzedał itp itd Nie kompromituj się 200 akcyjny
    > cwaniaku konfabulancie bo nas nie zwiedziesz swoimi chorymi
    > wizjami A jak jeszcze raz napiszesz tekst w stylu
    > "okręt tonie" to nawet zmienne ip, iplus
    > etc ci nie pomoze. Przed wysłaniem wiadomości na forum
    > zapoznaj się z tym co jest napisane pod przyciskiem
    > "wyślij wiadomość"

Te! Dobry jesteś z tym Skotanem. Jakbym cię wcześniej znał to bym posłuchał. +5% tak z rana to ładnie. Daj jeszcze jakiś inny namiar, ale taki przed odpałem żebym się zdążył zorganizować.
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~kk [79.185.171.*]
    Z tym pojęciem o gpw to jest różnie ,potwierdzam mam marne.Na Fasingu akurat straty nie mam ,sprzedawać nie zamierzam.Akcje mogą poleżeć i 5 lat,najwyżej jeszcze coś dokupię.Na inne spółki przerzucać sie nie planuję,bo unikam ryzyka poniesienia strat,a tu ryzyko jest bardzo małe.A co do możliwości wzrostu kursu,jeżeli trafi się ktoś grubszy to ten trzymacz szybko będzie zwijać swoje zlecenia sprzedaży.Już takie sytuacje widziałem na gpw.
  • Re: TO JEST JUŻ KONIEC!! Autor: ~kk [79.185.171.*]
    Porzednie było do CVBNM.:))))
    Masz marne pojęcie o GPW, nie masz innych akcji, nie lubisz ryzyka, sprzedać nie chcesz, różne rzeczy na GPW widziałeś, trafi się grubas, a trzymacz odejdzie..... ZGROZA!!!
    Zastanów się czy GPW jest dla ciebie albo zacznij od podręcznika o podstawach inwestowania. Po co masz się uczyć na swoich błędach jak możesz na cudzych.
[x]
FASING 0,00% 12,60 2025-11-07 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.