• INSIDERZY skupują Autor: ~elektro [95.41.44.*]
    Oznacza to dobre info
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~ads [82.115.65.*]
    Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~ads [82.115.65.*]
    PAJACU spekula buja kursem a ty podajesz nieprawdziwe wiadomosc hahah czas na ubieranie leszcze poraz drugi w bankruta tyle w temacie
  • elektro gnoju! Autor: ~wert [79.190.35.*]
    Słuchaj kłamliwa kupo gówna!
    Podaję twój post tam, gdzie trzeba, nie będziesz kłamstw o bankrucie wypisywał!

Jak cię ubrali to teraz oddaj frajerze ze stratą!
  • Re: elektro gnoju! Autor: maczo86 [83.22.255.*]
    Nie sluchajcie "ads" sam jest bankrutem a teraz nie moze sie pogodzic z tym ze
    przegapil okazje zakupu akcji w dolku przed wybiciem. hehe
  • Re: elektro gnoju! Autor: ~ads [82.115.65.*]
    hahaha Pajacu wiesz co t ospekula ile jestes na GPW zeby sie ubierac na takich podbiciu hahahahahahhhah
    trzeba byc leszcze typowym irasowym hahahaha teraz pod widlami sie upycha papier ciemniaku
  • Re: elektro gnoju! Autor: ~elektro [95.41.44.*]
    Wkrótce umorzenie postępowania upadłościowego. Otwarta droga do 5zł.
  • Re: elektro gnoju! Autor: ~Kri [89.75.177.*]
    Dojdziemy do 5 zł ?
  • Re: elektro gnoju! Autor: ~Gorg [83.14.56.*]
    Dnia 2010-06-14 o godz. 11:30 ~Kri napisał(a):
    > Dojdziemy do 5 zł ?

Jest to możliwe, ale spekulacyjnie. Przy poziomach powyżej 2 zł zacznie się delikatne ubieranie ulicy przez grubasków i oni wyskoczą. Później gleba. Spółka już nie ma żadnych fundamentów ani perspektyw!

Gorg
    ------------------
    http://informacyjny-24.pl/index.php/Gielda/
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~elektro [95.41.44.*]
    Ten ads jest chyba głupkiem
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: maczo86 [83.22.255.*]
    Popieram ads jest uposledzony chyba, jak nie widzi ze kurs ma juz okolo 1,24 zl przy wzroscie +5% i ads sie tak glupio nie smiej bo dobrze pomyslalem kupujac po 1,16 a rzedajac po 1,24 zl. Teraz sobie poczekam na kolejna okazje.
  • Elektro kłamie Autor: ~sese [79.190.35.*]
    Likwidacja trwa.
    Nie słuchajcie ubranego kłamcy.
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~elektro [95.41.44.*]
    Po uchyleniu postępowania upadłościowego sąd odwoła syndyka.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.253.36.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~do MODERATORA!!!!!!! [77.253.36.*]
    o dziekuje Szanowny Panie Moderatorze za usuniecie wiadomosci skierowanej do

"SESE" [79.190.35.*],
    czy
    Re: MOGĄ DZIŚ BYĆ 2X WIDŁY NA TECHMEXIE
    Autor: ~elektro [79.190.35.*], 2010-06-14 11:30
    Bedą - ale DOLNE!

czy jak mu tam!!!!

zajmij sie Pan kolesiem, ktory co chwile zmienia "nick" i sieje PANIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: sadar1975 [195.205.61.*]
    Witam!

1. Na mój stan, wiedzy do dnia dzisiejszego do godz. 10 nie została uiszczona zaliczka, o której mowa w raporcie bieżącym 11/2010 przynajmniej tak twierdzi dział księgowości w Sądzie Rejonowym w Bielsku Białej.
    Proszę w tym miejscu szacownych inwestorów o to, aby nie straszyli mnie KNF, bo informację tą można bezpośrednio uzyskać pod nr telefonu 334997800
    Ci którzy grają długo na tex`ie to wiedzą, że kiedyś pisałem o upadłości likwidacyjnej i zostałem delikatnie mówiąc zrugany, a miałem rację.

2. Z punktu widzenia technicznego to po ogłoszeniu informacji, powinno nastąpić zamknięcie luki:
    z dnia 17.05.2010 to jest poziom 1,68 – wariant pesymistyczny.
    z dnia 01.12.2009 to jest poziom 2,91 – wariant optymistyczny.

Pozdrawiam, życząc udanych inwestycji Radek.

P.S.

Punkt 1. Jest faktem
    Punkt 2. Prywatne przemyślenia.
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~Ania [192.109.140.*]
    Radku, skoro nie wpłynęły zaliczki, lub chociaż jedna z nich, czy skutkuje to wstrzymaniem upadłości?
    Sorki, wiem, że moje pytania są czasami dołujące, ale uczę się dopiero i zanim zaryzykuje, chciałabym sie troszkę poduczyć :-)
    Witaj Aniu,

Pomimo faktu, że z Twojego maila bije nutka groteski odpowiem, dla osób niezorientowanych.
    Z góry uprzedzam o małej fachowości gdyż z wykształcenia jestem ekonomistą, a nie prawnikiem.

Niewątpliwie, przepis art. 232 ustawy nie przewiduje jakichkolwiek metod wyegzekwowania zaliczki od wierzycieli, jak również nie nakłada na wierzycieli żadnych sankcji za jaj nieuiszczenie. Zatem jedyną realną sankcją pozostaje ryzyko umorzenia postępowania na podstawie przepisu art. 361 pkt 2 ustawy. Przepis ten przewiduje bowiem, że sąd umorzy postępowanie, jeżeli wierzyciele zobowiązani uchwałą albo postanowieniem sędziego - komisarza nie złożyli w wyznaczonym terminie zaliczki na koszty postępowania, w przypadku gdy brak jest płynnych funduszów na te koszty.
    Myślę, że właśnie tak jest w przypadku tex. Płynnych należy rozumieć jako łatwo zbywalnych.

Pozdrawiam,

Radek
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~Ania. [192.109.140.*]
    Dziekuję i życzę powodzenia :-)
    Witam!

Tex kolejna odsłona!

Dementuję informację jakoby posiedzenie sądu miałoby się odbyć w poniedziałek.
    W dniu dzisiejszym radca prawny otrzymał informacje, że będzie to wtorek tj. 17.08.2010r.
    Wcześniejsze analizy sprawdziły się prawie co do joty.
    Najpierw poziom 1,69 został przebity i był potem test 2,28.
    Obecna sytuacja jest dużo lepsza gdyż:
    1. Zapoczątkowany został trend wzrostowy po bardzo ostrym zjeździe.
    2. Pomyślny wyrok sądu.

W przypadku układu kurs będzie testować poziom z dnia 05-10-2009 tj 4,74

Pozdrawiam,

Radek.

P.S.
    Z Czystej ciekawości Ania trzyma jeszcze akcje?

• Re: INSIDERZY skupują Autor: ~t.ziuber [109.243.36.*]
    Jeżeli mamy info że ktoś ma już ponad 5%, to widoczne coś już wie o układzie...

Podejrzewam że na posiedzeniu sądu ujawnią się z dalszymi planami...!
    Kurs już nie powinien być niższy,a to bardzo dobrze dla Nas...
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~ma [20.142.116.*]
    a to nei sa przypadkiem ludzie z forum np. piotreksep13??

pisali o rejestrakcji akcji.
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~antypiotr [212.109.150.*]
    pewnie , że to grupa z piotrek13... na czele. A on na pewno nie wie wiele więcej niż jest wiadomo powszechnie.
  • Re: INSIDERZY skupują Autor: ~antypiotr [212.109.150.*]
    jak znam życie to t.ziuber, miska i inni naganiacze to jego ekipa! Nie jestem przeciwny tworzeniu się takich grup, ale większość graczy tutaj po prostu zawierzyło piotrkowi. A w gruncie rzeczy nieliczą się z tym że mogą wszytsko stracić tak jak to bylo na Krośnie
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.