• Pakiecik Autor: ~Yamnik [77.112.127.*]
    czas cena zmiana [%] wolumen numer typ operacji
    16:36:18 12,62 -22,58 140000 200001 PAKIET

No i poszło 140K. Pytanie, czy pod to trzymali kurs tyle czasu? Jak myślicie - czy teraz juz sternik odpuści?

• Re: Pakiecik Autor: ~kk [79.185.169.*]
    Tak by to wyglądało,że odkupili od Kopexu (ilośc zgadza się).Zobaczymy czy będzie informacja ?Tylko w piątek na dogrywce sternik uwalił kurs na 15,7zł stał ukryty po 100 i nie było komu jego dymać(wzięli tylko 130 akcji )Również dobrze może być to wsparcie dla sternika,ale to jest ryzykowne, bo on może swoją taktyką utopić ponad 50% ::))).Obecny akcjonariat jest zdyscyplinowany,za bardzo nie chce jemu sprzedawać. Taki są moje spostrzeżenia.::))
  • Re: Pakiecik Autor: ~kris b [83.21.200.*]
    jedna z nalepszych i niedowartosciowanych perelek.ostanie info to ogromna zmiana w polityce inwestycyjnej firmy.wejscie w oze i deweloperkke.to novum tej spolki z zaplecza gorniczego.srodki starstartowe pozeska zapewne od zaleznego moja sa.ponad 20 mln z ipo kisi sie na kontach.tylko dlaczego moj soi przeciez wiadomo ze fasig pociagnie go na nowe tory.pozdro
  • Re: Pakiecik Autor: orion2244 [86.63.148.*]

No i poszło 140K. Pytanie, czy pod to trzymali kurs tyle czasu? Jak myślicie - czy teraz juz sternik odpuści?

====================================================================

Pytanie, czy pod to trzymali kurs tyle czasu?
    Odp.--TAK
    =============================================
    Jeśli nie znajdą ,,nowego,, powodu
    to będziemy mieli uwolnienie kursu

Został jeden gracz....................BGK?
    Na walnym powinno znależć odpowiedż --------wiele pytań
  • Re: Pakiecik Autor: ~kk [79.185.173.*]
    Czy nadal bedzie topił akcje to zobaczymy w najbliższym tygodniu.To sypanie to przynosiło duże straty.Pewnie będzie starał się odkupić,ale to już ok 20zł,bo wtedy pojawi się już obca podaż.
  • Re: Pakiecik Autor: ~majka [82.177.100.*]
    tylko cena za papier 20% poniżej wyceny rynkowej..........
    reszta kasy poszła bokiem???
    gdybym ja miła sprzedac taka ilość podciagnęła bym kurs do 100 zeta (WSZELKIE PODSTAWY KU TEMU BY BYŁY)
    i potem spokojna dystrybucja
    dlaczego więc oddali 140k papiera po tak śmiesznej cenie???
  • Re: Pakiecik Autor: ~fds [85.219.187.*]
    odrób prace domową na temat FASINGA 5 lat wstecz
  • Re: Pakiecik Autor: ~majka [82.177.100.*]
    a możesz mnie troszeczkę naprowadzić?
  • Re: Pakiecik Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Bo musieli - 5 lat temu wystawili opcję call, którą nabył Karbon. Teraz ją wykonał.
    Pzdr
  • Re: Pakiecik Autor: ~MAJKA [82.177.100.*]
    dzieki bartosz
  • Re: Pakiecik Autor: ~orion2012 [86.63.148.*]
    http://www.eco-hogar.com/web_polaco/empresa.php?id=2
  • Re: Pakiecik Autor: ~Yamnik [77.113.91.*]
    Pytanie, czy pod to trzymali kurs tyle czasu?
    Odp.--TAK
    =============================================
    Jeśli nie znajdą ,,nowego,, powodu
    to będziemy mieli uwolnienie kursu

Został jeden gracz....................BGK?
    Na walnym powinno znależć odpowiedż --------wiele pytań

Ano właśnie...
    Jeśli BGK będzie chciało zarobić jak na Polnej to ok. Ale jeśli dogadają się z Karbonem, to na ile oceniacie ryzyko wezwania / wykupu przymusowego przy nadal gaszonym kursie? (w końcu mogą blokować dalej - mają czym).
  • Re: Pakiecik Autor: orion2244 [86.63.148.*]
    do
    Autor: ~Yamnik [77.113.91.*]
    ================================================
    PLA-------------------dobrze prawisz
    miłe mam wspomnienia z tej inwestycji wychodziłem po 130-142 zł
    przed pp
    Jak historia uczy to w PLA rozgrywającym nie był BGK-----------------tylko
    E,Tissler
    ====================================================
    Tutaj jest inna sytuacja.Na WZA trzeba być

REMAKE OF POLNA.....................nie sądzę
  • Re: Pakiecik Autor: ~orion2012 [178.56.31.*]
    sorry
    z-tym-E.Tisllerem--to--chodzilo-o-FASING
  • Re: Pakiecik Autor: ~kk [79.185.181.*]
    Oj ,ten pakiecik to może być zasilenie w akcje sternika,żeby dalej uprawiał swoją twórczość,a ilość to tak dopasowali do kopexu.
  • Re: Pakiecik Autor: ~Kasiarz [192.168.0.*]
    ja bym obstawiał UFO
  • Re: Pakiecik Autor: ~NEMO [89.174.253.*]
    Dnia 2010-06-14 o godz. 10:41 ~Kasiarz napisał(a):
    > ja bym obstawiał UFO

MI to wyglada na talibow.Pzdr.
  • Re: Pakiecik Autor: ~cvbnm [85.128.62.*]
    No wreszcie macie trzeźwe spojrzenie na tego gniota.
    a jednak nie UFO

2010.06.15, 13:10
    KOPEX SA zbycie posiadanego pakietu akcji spółki FASING SA
    KOPEX SA zbycie posiadanego pakietu akcji spółki FASING SA

15.06. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 53/2010

Zarząd "KOPEX" S.A. (Emitent) przekazuje niniejszym wymagane informacje w zakresie
    określonym w art. 69 ustawy o ofercie :
    W związku z zawiadomieniem przekazanym w dniu dzisiejszym do Komisji Nadzoru Finansowego i
    spółki "FASING" S.A. w Katowicach w wykonaniu obowiązku zawiadomienia wynikającego z art.
    69 ust.1 pkt. 2) ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach
    wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach
    publicznych (z póź. zm.) Zarząd "KOPEX" S.A. uprzejmie informuje, iż w wyniku dokonanej w
    dniu 11 czerwca 2010 roku transakcji pakietowej pozasesyjnej nastąpiła sprzedaż
    posiadanych przez "KOPEX" S.A. 140.000 akcji zwykłych na okaziciela spółki publicznej
    "FASING" S.A. z siedzibą w Katowicach i zmniejszeniu uległ udział posiadania przez "KOPEX"
    S.A. akcji spółki "FASING" S.A. ( zarejestrowane w KDPW pod kodem PLFSING00010) do stanu
    0,00 % ogólnej liczby głosów. Przedmiotowa transakcja sprzedaży dokonana została na
    podstawie zawartego w dniu 11 czerwca 2010 roku Porozumienia pomiędzy "KOPEX"
    S.A. w Katowicach (Sprzedawca), a spółką "KARBON 2" Sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach,
    ul. Modelarska 11 (Kupujący) i udzielonego przez KOPEX S.A. DM BOŚ S.A. zlecenia dla
    transakcji pakietowej.
  • Re: Pakiecik Autor: orion2244 [91.94.156.*]

A-jednak-Karbon
    Nowy............udzialowiec-wskazany
  • Re: Pakiecik Autor: ~Kasiarz [217.153.254.*]
    jak wiemy już kilka funduszy (polskich, zagranicznych) i spółdzielni siedzi, w raportach półrocznych zweryfikujemy czy coś się zmieniło :)
    też jestem zdania, że przydałby się kolejny większy udziałowiec, ale jak wiemy miejsca jest mało musiałby dogadać się z karbonem a ten z tego co wiadomo też tak jak my zna prawdziwą wartość dlatego bez względu na różne interesy dobrze by było podciągnąć do 35zł i potem myśleć co dalej

pozdrawiam
  • Re: Pakiecik Autor: orion2244 [91.94.54.*]
    do-autora
    ================================================================
    Autor: ~Kasiarz [217.153.254.*], 2010-06-15 15:46
    jak wiemy już kilka funduszy (polskich, zagranicznych) i spółdzielni siedzi, w raportach półrocznych zweryfikujemy czy coś się zmieniło :)
    też jestem zdania, że przydałby się kolejny większy udziałowiec, ale jak wiemy miejsca jest mało musiałby dogadać się z karbonem a ten z tego co wiadomo też tak jak my zna prawdziwą wartość dlatego bez względu na różne interesy dobrze by było podciągnąć do 35zł i potem myśleć co dalej

pozdrawiam

======================================================================= Jeśli można o małe oświecenie...........jakie masz na myśli fundusze polskie,zagraniczne?

Mnie wiadomo tylko o AVIVA -------ale ma ona śmieszne ilości

Co do ,,innych,, udziałowców,, wiadomo,że są......?

pozdrawiam
    wiadomo, że byli a czy są to sprawdzimy za miesiąc :)
  • Re: Pakiecik Autor: ~kk [79.185.181.*]
    Gniot,nie gniot,ale po co topić akcje po 16zł , można sprzedać po 32zł. Jakiś cel w tym jest.
[x]
FASING 1,60% 12,70 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.